DebMedia.hu - Legyél központban!
 

20 hihetetlenül aranyos fotó macskák és gyerekek barátságáról

Viccességek @ Ma 09:40

Sokak szerint a macskák nem éppen a megfelelő társaság egy kicsi gyerek számára, de ha megnézed ezeket a fotókat, rá fogsz jönni, hogy az állításnak semmi alapja nincsen. Ők is ugyanolyan türelemmel és odaadással tudnak gondoskodni a kicsikről, de beszéljenek helyettünk inkább ezek az imádni való fotók.

 

Az MSZP szerint - Aki tudja, hagyja el Magyarországot?!

Debrecen - Aktuális @ Ma 09:36

Romokban az egészségügy, munkaerőhiány a turizmusban, feketegazdaság az élelmiszeriparban, balkáni bérek – ilyen az ország az MSZP szerint.

 

A jó házasság titka a spontán szex

Tabu @ Ma 09:31

Az Esquire magazinban jelent meg Dana Adam Shapiro, You Can Be Right (or You Can Be Married) című könyvéből egy interjú a 98 éves Pauline-nal. Az idős nő New Yorkban született, jelenleg Floridában él. Háromszor mondta ki az igent, először 1923-ban, aztán 1941-ben, majd 1959-ben. Éveken át szeretőt tartott.

 

Neill Blomkamp egy Alien 5 Concept Art képet mutatott

Mozi/Film @ Ma 09:27

Neill Blomkamp nem is olyan régen kürtölte világgá, hogy zöld utat kapott az Alien 5, amely az ő forgatókönyve alapján és a saját rendezésében készülhet el. Ennél többet egyelőre nem tudni, a szakember viszont most egy izgalmas concept art-ot dobott be a közösbe.

 

Windows 10: bocsi, DVD-t nem játszik le

Technika @ Ma 09:23

Világméretű kampányba fogott a Microsoft, hogy minden PC-használó gyorsan váltson a Windows 10-re. Azt, hogy mit nyerünk az update-tel, úton-útfélen hangoztatják. De vajon mit vesztünk?

 

Egy Apple boltba belógva rögzítette lemezét a rapper

Zene @ Ma 09:19

Nem minden rapper jár kilós fukszokban, villog méregdrága Rolexokkal és van házi stúdiója.

 

A Pontosvessző-projekt: mi is ez pontosan?

Oknyomozó @ Ma 09:16

Egyre többen tetováltatnak magukra pontosvesszőt. De vajon tudják-e mind a történetet, ami a jel mögött áll?

 

Érdekes lesz! Az RTLII nagy bejelentése

Jelentések @ Ma 09:13

Az RTLII idén szeptembertől a hazai kábelcsatornák közül a legtöbb saját gyártású és a legnépszerűbb új külföldi sorozatokkal készül az őszi-téli televíziós évadra.

 

A Nagyerdőn is pattogott a röplabda

Sport @ Ma 09:09

Augusztus elsején és másodikán Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdő kiválóan előkészített pályáin került sor a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik fordulójára. Ezúttal az időjárás is kedvezett a versenynek, az előző hétvégék hősége után a hőmérséklet is alkalmas volt a játékra és a Nagyerdő árnyas fái alá is behúzódhattak a mérkőzések közben a játékosok.

Bulifotók


Campus Fesztivál 2015 - 3. nap

Campus Fesztivál 2015 - 3. nap

@ 2015.07.29.

www.debmedia.hu - Fotók: Fodor Sándor - Kowalsky meg a Vega; Enter Shikari; Magashegyi Underground; Kis csillag; Deniz; Parno Graszt; Für Anikó

Campus Fesztivál 2015 - 2. nap

Campus Fesztivál 2015 - 2. nap

@ 2015.07.28.

www.debmedia.hu - Fotók: Fodor Sándor - Ruzsa Magdi; Falusi Mariann; Deák Bill Blues Band; Supernem; Wyrfarkas; Lord; Ákos; Horváth Tamás és Raul; Dj Metzker Viki; P. Box; Julia Carpenter.

Campus Fesztivál 2015 - 1. nap

Campus Fesztivál 2015 - 1. nap

@ 2015.07.27.

Fotók: Fodor Sándor - Odett, Quimby, Wellhello, Caro Emerald, Road, Dévényi Tibi bácsi, Majka & Curtis, Alvin és a mókusok.

Campus Fesztivál 2015 - 0. nap

Campus Fesztivál 2015 - 0. nap

@ 2015.07.26.

www.debmedia.hu - Fotók: Fodor Sándor - Headbengs; Papa Blues Band; Middlemist Red; Kék kód, Óriás; The Biebers; The Grenma; Szabó Balázs Bandája; Heaven Street Seven (HS7)

Hortobágyi Lovasnapok 2015

Hortobágyi Lovasnapok 2015

@ 2015.07.04.

www.debmedia.hu

Miss Balaton 2015 – Top 50 Casting

Miss Balaton 2015 – Top 50 Casting

@ 2015.07.02.

www.debmedia.hu // redlemon

Az MSZP szerint - Aki tudja, hagyja el Magyarországot?!

Az MSZP szerint - Aki tudja, hagyja el Magyarországot?!

Debrecen - Aktuális @ Ma 09:36

Romokban az egészségügy, munkaerőhiány a turizmusban, feketegazdaság az élelmiszeriparban, balkáni bérek – ilyen az ország az MSZP szerint.

Sztárokat sem kímélik az immunbetegségek - Ismerjük fel a primer immunhiányt!

Egészség @ Ma 08:51

Nehezen felismerhető, de annál inkább súlyos megbetegedést okozhat a primer immunhiány. Amerikában a betegségben szenvedők egyaránt figyelemfelkeltő sétákat szerveznek, hogy minél többen időben felismerjék a betegséget és még időben a megfelelő kezelésekhez jussanak. A primer immunhiány olyan súlyos kórhoz vezethet, mint az autoimmun betegség. Ugyan a betegség gyógyíthatatlan, de számos hatékony kezelés áll rendelkezésre.

Superman házi májkrém - Igazi csodaszer

Superman házi májkrém - Igazi csodaszer

Gasztronómia @ Péntek 09:06

A szervek tartalmazzák grammra lebontva a legtöbb tápanyagot, amely az egészségünket szolgálja.

Elsősegélynyújtás strandszezonban

Elsősegélynyújtás strandszezonban

Szolgáltatás @ 07.23. 20:45

Hőség és nyári szünet: érdemes felkészülni alapfokú segítségnyújtásból most, hiszen bármikor szükség lehet az életmentő tudásra kirándulás, utazás és nyaralás közben.

Az a jó, hogy itt azt nézik, hogy mire vagy képes, nem azt, hogy mire nem…

Ott voltunk @ Csütörtök 18:53

A KézenFogva Alapítvány „Ránk számíthatsz a munka világában!” programjának az volt a célja, hogy ügyfelei értékteremtő munkáját elismerjék, segély helyett saját jövedelemből éljenek, munkáltatóik pedig értékes, megbízható, lojális munkaerőhöz jussanak.

Zséda és Gigi divatdiktátornak állt

Zséda és Gigi divatdiktátornak állt

Divat @ Csütörtök 09:16

Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak. A saját névvel ellátott kollekciójukból Közép- és Kelet Európa legnagyobb divatportáljának magyar webshopján válogathatnak a hölgyek.