DebMedia.hu - Legyél központban!
 

10 jel, hogy egy felnőtt lakásában élsz

Lakberendező @ Tegnap 14:29

Úgy érzed, megállapodtál? Komoly, érett felnőtté váltál és egy komoly, érett felnőtt lakásával rendelkezel? Bizonyosodj meg róla - csekkold az alábbi pontokat!

 

Chris Pratt cowboy-nindzsda-viking harcosnak áll

Celeb-les @ Tegnap 14:19

A galaxis őrzői főszerepével sztárrá lett Chris Pratt tovább erősíti filmes portfólióját. Amelett, hogy szerepel a jövőre mozikba kerülő Jurassic World-ben, egy újabb képregény adaptációban is vászonra kerülhet, mégpedig a Cowboy Ninja Viking c. alkotásban. A bugyuta cím egy egészen vad történetet takar, melyben a főhős egy tudathasadásos bérgyilkos, aki cowboy, ninja és viking képességekkel is bír.

 

Tökéletes hang 2

Mozi/Film @ Tegnap 14:16

magyar bemutató:2015. május amerikai bemutató:2015. május 15. rendező:Elizabeth Banks főszereplők: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Katey Sagal, Ester Dean, Kelley Jakle, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Hailee Steinfeld

 

Könyvet írt pályafutásáról Hosszú Katinka

Könyv @ Tegnap 14:11

A Magyar Iron Lady címmel könyvet jelentetett meg eddigi pályafutásáról Hosszú Katinka.

 

Tárkonyos burgonyaleves,borjúropogós,gesztenyepüré

Gasztronómia @ Tegnap 11:21

Reggeli: kifli, magyaros vajkrém, kakaó Tízórai: joghurt Ebéd: tárkonyos burgonyaleves borjúropogós gesztenyepüré Uzsonna: körte

 

Kaszinó, póker, szerencsejáték

Oknyomozó @ Tegnap 11:09

Az emberek a nagyvilág minden pontján játszanak különféle játékokat. Játszanak a játék öröméért, a győzelemért, vagy azért, hogy kizökkenjenek a mindennapokból, hogy próbára tegyék magukat. Játszanak szórakozásból.

 

Bűnös-e a táj? - Armando és a holokauszt emlékezete

Kultúra @ Tegnap 08:55

A művészetek és a holokauszt viszonyát elemző számos könyv és tanulmány szerzője, a leideni egyetem irodalomprofesszora, Dr. Ernst van Alphen osztja meg gondolatait 2014. november 27-én a Holokauszt Emlékközpontban. Kutatásai a modern és posztmodern irodalomra – és annak a képzőművészettel mutatott kapcsolódásaira – összpontosítanak. Az esemény a Hollandia, Királyság! programsorozat keretében jön létre, a Holland nagykövetség támogatásával.

 

Zakatol a kívánsággép

Jelentések @ Tegnap 08:51

Szeretnél részt venni a fesztiválok szervezésében? Most itt a lehetőség, ugyanis újra elindult a Sziget fesztiválok kívánsággépe. A szervezők várják a javaslatokat, segíts te is a zenei programok összeállításában.

 

HOROSZKÓP A NYILAS HAVÁRA

Ezoterika @ Tegnap 08:44

A Nap november 22-én 10 óra körül a Nyilas csillagképbe lép, s tovább halad a Bak asztrológiai jel előterébe december 22-én hajnalban. Most a Nyilas Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Szent András, illetve Enyészet Hava.

Bulifotók


Abrakazabra 15 éves jubileumi megakoncert - Főnix csarnok

Abrakazabra 15 éves jubileumi megakoncert - Főnix csarnok

@ 2014.11.13.

Fotók: Fodor Sándor és Riczu Barna

Drift

Drift

@ 2014.11.12.

Szabó Balázs Bandája - Élet Elvitelre lemezbemutató koncert

Szabó Balázs Bandája - Élet Elvitelre lemezbemutató koncert

@ 2014.10.29.

www.debmedia.hu -Fotó: Fodor Sándor

Cívis Cuháré - 2014 -Kölcsey Központ

Cívis Cuháré - 2014 -Kölcsey Központ

@ 2014.10.25.

www.debmedia.hu - Fotók: Fodor Sándor

Tisztelet Soós Imrének - teremavató az Apolló moziban

Tisztelet Soós Imrének - teremavató az Apolló moziban

@ 2014.10.15.

Fotók: Fodor Sándor

Kütyü parádé a Malomparkban

Kütyü parádé a Malomparkban

@ 2014.09.28.

fotók: Nagy Laszlo - www.cpsvis.hu

Bezermeni Vigasságok - Hajdúböszörmény

Bezermeni Vigasságok - Hajdúböszörmény

@ 2014.09.06.

V. Bezermeni Vigasságok 2014

Mikulás mesés birodalma először Magyarországon

Mikulás mesés birodalma először Magyarországon

Debrecen - Aktuális @ Csütörtök 16:23

A gyerekek hazánkban idén először az Arena Plazában pillanthatnak be a karácsonyi filmekből ismert Mikulás-birodalomba december 6-tól egészen karácsony napjáig. Izgalmas animációs filmek a Mikulásról és szorgos segítőiről, emellett színes ajándékok várják az apróságokat. Mikulás otthonában a gyerkőcök személyesen is találkozhatnak a nagyszakállúval és manóival a bevásárlóközpont első emeletén.

Megnyerte a lepkepert a másfél milliárdra perelt kokadi gazda

Megnyerte a lepkepert a másfél milliárdra perelt kokadi gazda

Ott voltunk @ Kedd 19:36

Kárt nem okozott és jogellenes magatartást sem tanúsított az a kokadi gazda, aki az ügyészség szerint cserjeirtással 10 milliárd forint eszmei értékű lepkét semmisített meg, ezért 1,5 milliárd forint kár megtérítéséért perelték - közölte a keddi tárgyalás után az alperes jogi képviselője az MTI-vel.

Ruhavásárlás: kompromisszumokat kötünk

Ruhavásárlás: kompromisszumokat kötünk

Divat @ Szerda 11:18

– A magyar hölgyek szerint a márkás ruhák tartósak és jó minőségűek, mégis az ár miatt sokszor nem márkázott darabokat vásárolnak, az utánzatokat ugyanakkor kerülik – derült ki a Stilago divatwebáruház felméréséből. Az öltözködés terén a fiatalok a leginkább árérzékenyek: minden második 25 év alatti válaszadó érzi úgy, hogy nem engedheti meg magának, hogy márkás darabokat válasszon.