DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Különleges whiskey készült Sinatra 100. születésnapjára

Kultúra @ Tegnap 14:03

Limitált kiadású whiskey-vel tiszteleg Frank Sinatra előtt az énekes kedvenc italgyártója. „A Hang” idén ünnepelné 100. születésnapját, és ez alkalomból készült el a Jack Daniel’s Sinatra Century, amelyből mindössze 100 hordónyit palackoztak.

 

Iszak Eszti: Keresem a kalandokat!

Celeb-les @ Tegnap 13:57

Izgő-mozgó makik, hatalmas elefántok, színes papagájok és egy 30 kilós óriáskígyó… Iszak Esztinek sikerült mindegyik állattal közelebbről megismerkednie. A csinos műsorvezető a Nyíregyházi Állatparkban teljesítette a Telenor Kihívását, és bevallotta, nem hitte volna, hogy ennyire bevállalós lesz.

 

2015. október 7. - évfordulók, események, érdekességek

Jelentések @ Tegnap 13:51

2015. október 7. – évfordulók, események, érdekességek

 

Hamis gulyásleves,rakott lencse,császárrétes

Gasztronómia @ Tegnap 13:45

Reggeli: kenyér, kenőmájas Tízórai: joghurt Ebéd: hamis gulyásleves rakott lencse császárrétes Uzsonna: alma Vacsora: sült kolbász, mustár, kenyér

 

Szépülj a gránátalma természetes erejével!

Szépség @ Tegnap 13:42

Te mit teszel azért, hogy széppé varázsold arcbőrödet? Van bevált módszered rugalmasságának megőrzésére? A témában rengeteg tippel és ötlettel találkozhatsz, amelyek mind bőröd fiatalítását ígérik. Vannak azonban olyan összetevőjű arckrémek, amelyeknek természetes hatóanyagai már önmagukban garantálják a megfelelő hatást! Ilyen a ligetszépe, a hibiszkusz vagy éppen a gránátalma!

 

Hátborzongató dolgot művel saját magával a nő

Furcsaságok @ Tegnap 03:09

Nem akart többé látni. Jewel Shuping egész életében vak szeretett volna lenni – és megkapta, amit akart, megvakította magát. Most, állítja, boldog.

 

Orchidea, ami karácsonyra nálad is kivirágozhat!

Lakberendező @ Tegnap 03:05

A Calanthe finom, törékeny virágai karácsonyra szoktak kinyílni. Ha követjük az életciklusát, könnyű dolgunk lesz vele.

 

NEW YORK-BAN EGY ELEGÁNS NŐ BEMEGY EGY BANKBA, ÉS KÖZLI...

Viccességek @ Tegnap 02:53

NEW YORK-BAN EGY ELEGÁNS NŐ BEMEGY EGY BANKBA, ÉS KÖZLI, HOGY KÜLFÖLDI UTAZÁSHOZ SZERETNE 5000 DOLLÁR GYORSHITELT FELVENNI. A BANKBAN BELEEGYEZNEK, AZZAL A FELTÉTELLEL, HOGY FELAJÁNL VALAMIT FEDEZETKÉNT.

 

Itt a Facebook-bejelentés, elindítják az ingyenes műholdas internetet

Technika @ Tegnap 02:40

Mark Zuckerberg a Facebookon jelentette be, hogy hamarosan bekapcsolják az első műholdjukat, ami internetszolgáltatást biztosít majd. A Facebook-közeli Internet.org idén év végére 100 országba szeretné eljuttatni a némileg korlátos, de ingyenes internetet.

Tisztelt Látogató! Hírportálunk szerverén jelenleg karbantartás folyik, ezért előfordulhatnak kimaradások a weboldal működésében. Igyekszünk a karbantartás mielőbbi lebonyolításában. Mindaddig szíves türelmüket és megértésüket kérjek.
(Riczu Barna, főszerkesztő)

BulifotókÚjra csúcson a cégtörlések száma

Hírek - Aktualitások @ Tegnap 13:49

Több mint ötezer vállalkozás szűnt meg szeptemberben Magyarországon, ennyi törlés még soha nem volt egyetlen hónapban. „Nem lepődtünk meg az adaton, világos volt, hogy augusztusban jelentős ügyhátralék halmozódott fel a cégbíróságon, és az alacsony értéket ősszel ismét magasabbak követik” – mondja Tóth Tamás, az adatokat közzétevő Opten ügyvezetője. A céginformációs szolgáltató a következő hónapokban is sok törlésre számít.

Mire jó a ginkgo biloba? - 5 tény a ginkgo bilobáról

Mire jó a ginkgo biloba? - 5 tény a ginkgo bilobáról

Egészség @ 09.29. 14:53

A ginkgo biloba az egyik legrégebbi időkből fennmaradt gyógynövényünk, mégis kevesen ismerik a jótékony hatásait. Pedig érdemes lenne tisztában lenni ezekkel, mert ma hazánkban vészesen növekszik azoknak a száma, akik mentális kimerültségre, ingerlékenységre, gyengülő memóriára panaszkodnak. Ennek ellenére a lakosság mindössze 5%-a használ valamilyen agyi vérkeringést karban tartó készítményt, például ginkgo bilobát ezen tünetek enyhítésére, pedig a páfrányfenyő levelének kivonata remek ellenszere a fenti panaszoknak, emellett oldja a szorongást is.

Hamis gulyásleves,rakott lencse,császárrétes

Hamis gulyásleves,rakott lencse,császárrétes

Gasztronómia @ Tegnap 13:45

Reggeli: kenyér, kenőmájas Tízórai: joghurt Ebéd: hamis gulyásleves rakott lencse császárrétes Uzsonna: alma Vacsora: sült kolbász, mustár, kenyér

ROBOTIKA KLUBOK AZ AGÓRÁBAN

ROBOTIKA KLUBOK AZ AGÓRÁBAN

Szolgáltatás @ 09.24. 08:57

Az Agóra Tudományos Élményközpont októbertől klubfoglalkozások formájában teremt lehetőséget arra, hogy továbbfejleszthessék ismereteiket azok a diákok, akik már belekóstoltak a robotépítésbe.

Több mint kétezren sétáltak együtt a beteg gyerekekért

Több mint kétezren sétáltak együtt a beteg gyerekekért

Ott voltunk @ Hétfő 10:53

Vasárnap országszerte 7 városban húztak kényelmes sportcipőt az Amway Hungária dolgozói, üzleti vállalkozói és a csatlakozó önkéntesek, akik a budapesti Bókay Gyermekklinika, valamint a résztvevő vidéki városok gyerekklinikáinak gyűjtöttek adományokat és megtett kilométereket. A sikeres akcióban több mint 2 000 000 forintos támogatás gyűlt össze az érintett városok gyermekkórházainak.

Cipőkulisszák - hasznos tanácsok a népszerű hazai tervezőtől

Cipőkulisszák - hasznos tanácsok a népszerű hazai tervezőtől

Divat @ Csütörtök 12:17

Vágó Réka: „Akárcsak egy gyümölcs ízét, a cipő minőségét is sejteti az illata” Árérzékenyek és rövidtávra terveznek cipőkkel a magyarok