DebMedia.hu - Legyél központban!
 

10 észbontó elmélet, mely megváltoztatja a világról alkotott felfogásodat

Ezoterika @ Ma 11:55

A valóság nem olyan egyértelmű, ahogy azt gondolni szeretnénk. Néhány dolog, amit igaznak fogadunk el, közismerten helytelen. A tudósok és a filozófusok minden erőfeszítést megtesznek, hogy megváltoztassák a gyakori felfogást. Lássunk 10 olyan elméletet, melyek megpróbálnak magyarázatot adni arra a valóságra, melyben mindannyian élünk.

 

Pénz, vállalat, hatalom és a modern kizsákmányolás

Tabu @ Ma 11:50

Mint emberi lények, egyre inkább kezdjük megkérdőjelezni a környezetünket, mint ahogy korábban bármikor is tettük. A képességünk, hogy túl is lássunk a ránk erőltetett dobozon, és semleges szempontból figyeljük a Földön zajló eseményeket, továbbra is exponenciálisan növekszik. Az egész Föld megfigyelésének élménye utat nyitott a szemléletváltásnak, mely magában rejti azt a lehetőséget, hogy segítségével megváltoztassuk az egész bolygót, és azt a módot, ahogyan eddig éltünk.

 

A fenevadakat ölelgető zoológus szerint 20 év múlva nem lesznek oroszlánok Afrikában

Oknyomozó @ Ma 11:45

Amikor meghalljuk, hogy valaki megpróbál megölelni egy vad oroszlánt, azonnal úgy gondoljuk, hogy pontosan tudjuk mi fog történni. De nyugodtan elhiheted, hogy meg fogsz lepődni.

 

Exkluzív interjú Soltész Lászlóval

Interview @ Ma 11:39

A Hungarian Pitbull Fighters Debrecen topversenyzőjével, Soltész Lacival az ellenfelem.hu készített interjút. Ajánljuk figyelmetekbe!

 

Hirdetésben keresnek nőtlen férfiakat egy brazil faluba

Furcsaságok @ Tegnap 21:39

Enyhítenék a férfihiányt egy sok hajadon lakta kis brazil faluban, Noiva do Cordeiróban, ezért felhívást tettek közzé, amelyben férjet keresnek maguknak - számol be honlapján a regénybe illő történetről a Daily Mail című brit lap.

 

Fejre állt az Animal Cannibals

Celeb-les @ Tegnap 21:28

OSG-lázban égnek az Animal Cannibals tagjai, akik egy break gyorstalpalóval hangolódtak a fesztiválra. A rapperek egy 14 éves breakes lánnyal, Török Enikővel (Csepke) találkoztak a Városligeti Műjégpályán, hogy néhány alapmozdulatot ellessenek a fiatal tehetségtől. Fejen álltak, sőt a baby freez figurát is megpróbálták, de arra jutottak, maradnak inkább a szövegelésnél, és a házigazda szerep mellett az idei himnusz elkészítésében is főszerepet vállaltak.

 

Ütős animációs sorozatok az iskolakezdésre

Mozi/Film @ Tegnap 21:24

Szeptemberben animációs sorozatok dömpingje várható a Comedy Central kínálatában. Nem lesz borús ez az ősz. Legújabb évaddal érkezik a magyar képernyőkre az iszákos és szexmániás szuperkém, Archer, újra megnyit Bob burgerfalodája és jön a Family Guy várva várt 12. szezonja is. Kezdje az őszt a Comedyvel!

 

Őszi tárlat lesz Debrecenben

Programajánló @ Tegnap 21:21

Hajdú-Bihar megye képzőművészeti életének meghatározó éves seregszemléje, az 1950-es évek óta minden évben megrendezésre kerülő, Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlat, amelyet idén a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodája és a Debreceni Művelődési Központ 2014. október 1-24. között rendez meg a Belvárosi Galériában (Debrecen, Kossuth u.1.).

 

B.my.Lake 2014: Minden várakozást felülmúlt a legnagyobb nyárzáró elektronikus zenei fesztivál

Zene @ Tegnap 21:13

Augusztus 22-én reggel 6 órakor hallgatott el a zene Balatonvilágoson a B.my.Lake Fesztiválon, melyet idén második alkalommal mutatott be a VOLT Produkció és a Deadcode Produkció a Nagyon Balaton programsorozat keretein belül. A Club Aliga Üdülőközpont területén szervezett fesztiválon közel 40,000 elektronikus zenéért rajongó fiatal vett részt.

Bulifotók - Délibáb Presszó (Balmazújváros)Buli- és Rendezvényfotók

2011
comments powered by Disqus
Sikeresen zárult a MODEM kompetenciafejlesztő művészeti programja

Sikeresen zárult a MODEM kompetenciafejlesztő művészeti programja

Debrecen - Aktuális @ Tegnap 20:56

Nagy sikere volt a modem Modern és Kortárs Művészeti Központ Kompetenciafejlesztő művészeti foglalkozásainak Két év alatt 14 különböző szakkörsorozat keretében összesen 432 foglalkozáson vettek részt a programhoz csatlakozott nyolc debreceni oktatási intézmény diákjai.

Cowboyok és Cowgirl-ök özönlötték el a Tungsram Sportcsarnokot

Cowboyok és Cowgirl-ök özönlötték el a Tungsram Sportcsarnokot

Ott voltunk @ 03.31. 09:11

Már 6. alkalommal ropták együtt kicsik és nagyok a parketten.

Zara, H&M, Mango - Nagy nyugati márkák buknak meg a leggyakrabban a minőségellenőrzésen Kínában

Zara, H&M, Mango - Nagy nyugati márkák buknak meg a leggyakrabban a minőségellenőrzésen Kínában

Divat @ Csütörtök 19:21

Nagy nyugati ruhamárkák buknak meg leggyakrabban a minőségellenőrzéseken Kínában - derül ki a felügyeleti hivatal első féléves statisztikáiból.