DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Állatkerti és vidámparki Halloween Party

Programajánló @ Ma 05:35

Október 31-én pénteken 16 órakor mire bezárná a portás a kapukat már nyithatja is ki, mert kezdődik a fergeteges Halloween party, ami egészen 21 óráig tart. .

 

Vastag Csaba koncert dvd-t jelentet meg novemberben!

Zene @ Ma 05:29

Az idei karácsony nagy meglepetése Vastag Csaba első élőzenekaros lemezbemutatójának DVD-je.

 

Meghalt a világ legöregebb barnamedvéje

Jelentések @ Ma 05:24

Meghalt a világ legöregebb barnamedvéje a szentpétervári állatkertben. Az állat 35 éves volt.

 

Leonardo DiCaprio a gorillák védelméről szóló dokumentumfilmen dolgozott

Mozi/Film @ Ma 05:20

Leonardo DiCaprio executive produceri feladatot vállalat egy Netflix számára készült gorillás dokumentumfilmben - közölte a The Hollywood Reporter.

 

A klímaváltozás miatt összemennek az alpesi zergék

Furcsaságok @ Ma 05:13

A klímaváltozás miatt összemennek az alpesi zergék - derítették ki brit kutatók.

 

Őszi szépségtippek a Miss Balatonos lányoktól

Szépség @ Ma 04:59

Az ősz beköszöntével, gyakran nemcsak hangulatunk válik borússá, de külsőnk is megsínyli a napfény és vitaminok hiányát. Ilyenkor még inkább érdemes odafigyelnünk bőrünk, hajunk és alakunk karbantartására. Tudják ezt a Miss Balaton 2014 nyertesei is, akik a verseny koordinátorához, Horváth Évához hasonlóan néhány egyszerű praktikával tartják magukat formában.

 

Osvárt Andrea igazi Terápia rajongó

Celeb-les @ Ma 04:50

Vörös szőnyeg, kattogó vakuk, elegáns sztárok – exkluzív partin mutatták be a Terápia második évadát. A nagyszabású eseményen a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin vagy Kepes András.

 

Beszélgetős esték a Vojtina Bábszínházban

Színház @ Ma 04:37

Módszerek, stílusok, bábjáték, színházi nevelés, drámapedagógia – többek között ezek azok a hívószavak, amelyek köré szerveződik minden hónap egy-egy alkalma. S szót ejtünk még a partnerségről, az együttműködésről, a nevelésről, a szolidaritásról, a művészetek erejéről, de leginkább a mindennapok kérdéseinek halmazairól.

 

I. Fabbri Flair Open - A világ legjobbjai Magyarországon

Kultúra @ Ma 04:31

A világ élvonalát és a legjobb hazai bártendereket vonultatja fel Magyarország első nemzetközi flair bartending versenye, a Fabbri Flair Open október 28-29-én, a belvárosi Ötkertben.

Bulifotók - Délibáb Presszó (Balmazújváros)Buli- és Rendezvényfotók

2011
comments powered by Disqus
Lejárt, penészes sajtokat öntöttek új formába

Lejárt, penészes sajtokat öntöttek új formába

Debrecen - Aktuális @ Kedd 12:51

Újabb hiányosságokat tárt fel a tejágazati célellenőrzés: több autóval terítették Budapesten és környékén a Nógrád megyében engedély nélkül palackozott tejet, egy fővárosi sajtgyártó üzemben pedig bevett gyakorlatnak számított, hogy lejárt alapanyagokat és selejt késztermékeket hőkezeltek és használtak fel újra a gyártás során. A „friss” termékekbe több éve lejártak is bedolgozásra kerülhettek. A lejárt termékek jelentős része gusztustalan, szennyezett, penészes, rovarokkal belepett volt

Száz év után került elő Scott kapitány fotósának jegyzetfüzete

Száz év után került elő Scott kapitány fotósának jegyzetfüzete

Ott voltunk @ Hétfő 19:18

Száz év után került napvilágra a híres sarkvidéki felfedező, Robert Falcon Scott kapitány fotósának jegyzetfüzete az Antarktiszon.

Minél nagyobb, annál jobb…

Minél nagyobb, annál jobb…

Divat @ 10.16. 12:48

Még mindig divatos a bőr és a military stílusú felöltő, ismét hódít a rakott midiszoknya, a virágmintát leváltják a printelt felületek, és nincs olyan, hogy túl nagy. 2014 őszén alig van olyan, amit ne hordhatnánk, de hogy mely darabok nem hiányozhatnak a gardróbunkból, azt a MOM Park őszi divatbemutatójának stylistja, Tus-Dzsurbán Ágnes mutatja be.