DebMedia.hu - Legyél központban!
 

A Zene Világnapja élőben az interneten!

Kultúra @ Tegnap 14:19

Élőben is nyomon követhetik a Kodály Filharmonikusok koncertjét a Zene Világnapján, október elsején. Az elmúlt évben is nagy sikere volt a hagyományosan ilyenkor megtartott ünnepi hangversenynek, amelyen tavaly egyúttal a Kodály Filharmonikusok 90 éves jubileumáról is megemlékeztünk. Idén illusztris vendégek érkeznek a koncertre. A Budapest Jazz Orchestra muzsikusaival igazán izgalmas közös produkció ígérkezik!

 

Tudod, mi mindent készítettek már csokoládéból?

Furcsaságok @ Tegnap 13:08

Például ezt a kanapét. És még... Tény, hogy sokunk kedvenc édessége nem csak finom, de remekül formálható is. Nézzétek, micsoda meglehetősen élethű tárgyakat lehet faragni csokoládéból:

 

Új páciensek Mácsai Pál díványán

Mozi/Film @ Tegnap 12:37

Mit tehet egy okos, öntörvényű egyetemista lány, aki szinte mindenkin könnyedén átlát, a saját problémáit azonban nem sikerül egyedül megoldania? Hogyan találja fel magát egy étkezési problémákkal és viselkedési zavarokkal küzdő kisfiú, amikor a szülei éppen válnak? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Virágot alakító Kurta Niké és a Misi szerepében debütáló Surányi Áron, akik az októberben induló új évadban a Terápia újoncaiként ülnek a pszichológus díványára.

 

Kalapra cserélték a bajuszt a sztárok

Celeb-les @ Tegnap 12:30

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték. Gájer Bálint swing slágerekkel szórakoztatta a vendégsereget, Tolvai Reni és Kocsis Tibo ezúttal a konyhapult mögött csillantotta meg tehetségét, Varga Győző és Sipos Tomi kalapdobálásban próbált szerencsét. A 164. születésnap tiszteletére készített hatalmas tortát pedig Horváth Éva, Varga Viktor, a Summer Sisters és Kiki kínálta az ünneplőknek.

 

Csajozási tanácsokat adott öccsének Puskás Peti

Celeb-les @ Tegnap 12:26

A The Biebers lett a hét legjobb magyar előadója a Class FM-en. Puskás Dani, az együttes alapító tagja testvérével, Puskás Petivel való kapcsolatáról, csajozási szokásaikról és az együttes tagjairól is mesélt a leghallgatottabb rádió stúdiójában. Dani azt is elárulta Kiss Orsinak, miért Justin Biebert választották a névadójuknak.

 

A Metal.hu turné Debrecenbe is elér

Programajánló @ Tegnap 12:04

10.10.pén Debrecen - Roncsbár

 

7 garantáltan hatékony házi praktika dugulás ellen

Lakberendező @ Tegnap 11:57

Bosszantó, ha a víz nem vagy csak nagyon lassan folyik le a mosdóban, a mosogatóban, a kádban vagy a zuhanyzóban. Így nem tudunk kényelmesen fürdeni vagy mosogatni, egy idő után pedig kellemetlen szagok kezdenek el terjengeni a lakásban. Arról nem is beszélve, hogy a mosogatóban álló ételmaradékos vízben kórokozók telepedhetnek meg, amelyek különböző betegségeket okozhatnak.

 

Október elseje a mellrák elleni küzdelem világnapja

Egészség @ Tegnap 11:53

Ha eddig nem tettük, itt az alkalom, hogy elmenjünk szűrésre Október elsején tartják a mellrák megelőzését célzó világnapot. Ebből az alkalomból országszerte több ingyenes mellrákszűrő vizsgálatot tartanak, hogy a betegségre még időben fény derüljön — köztudomású ugyanis, hogy minél korábbi stádiumban ismerik fel a betegséget, annál nagyobb a teljes gyógyulás esélye. Emlőrák szűrésen a 45 év feletti nőknek kétévente kellene részt venniük, de a fiatalabb nőknek is javasolt az időnkénti ellenőrzés. Így, ha idáig nem tettük, legfőbb ideje, hogy a mellrák elleni küzdelem világnapján részt vegyünk egy szűrővizsgálaton!

 

Tiszabezdédi gyerekek már biztos mennek A Játékkészítőre

Debrecen - Aktuális @ Vasárnap 20:21

Egy “busznyi” tiszabezdédi gyermek kap lehetőséget, hogy karácsony és újév között részt vegyen a legújabb hazai színházi szuperprodukció, A Játékkészítő előadásán, a budapesti Tüskecsarnokban.

Bulifotók - Délibáb Presszó (Balmazújváros)Buli- és Rendezvényfotók

2011
comments powered by Disqus
Tiszabezdédi gyerekek már biztos mennek A Játékkészítőre

Tiszabezdédi gyerekek már biztos mennek A Játékkészítőre

Debrecen - Aktuális @ Vasárnap 20:21

Egy “busznyi” tiszabezdédi gyermek kap lehetőséget, hogy karácsony és újév között részt vegyen a legújabb hazai színházi szuperprodukció, A Játékkészítő előadásán, a budapesti Tüskecsarnokban.

Mesebeli indiai esküvőt tartottak a dél-olasz Pugliában

Mesebeli indiai esküvőt tartottak a dél-olasz Pugliában

Ott voltunk @ 09.07. 20:32

Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti: Róma, 2014. szeptember 7., vasárnap (MTI) - Három napon át tartott egy indiai milliomos lányának a lakodalma a dél-olaszországi Pugliában. Menyasszony és vőlegény ruháját is arannyal díszítették, az esküvői vacsorán pedig egy elefánt is fellépett.

Letisztult elegancia az Arena Plazában: nyílik a Massimo Dutti

Letisztult elegancia az Arena Plazában: nyílik a Massimo Dutti

Divat @ Csütörtök 12:14

Folytatódik az Arena Plaza többlépcsős megújulása: szeptember 26-án nyílik a Massimo Dutti legújabb üzlete, mely egy igazán exkluzív környezetben izgalmas és kifinomult kollekcióival várja a divatérzékeny hölgy, illetve férfi vásárlóit. A bevásárlóközpont átalakításának célja, hogy minden eddiginél szélesebb nemzetközi kínálatból, modern környezetben vásárolhassunk.,