DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Jószolgálati nagykövetnek nevezték ki az IHM tagjait

Jelentések @ Ma 10:27

Különleges megtiszteltetés érte az Irigy Hónaljmirigy csapatát. A zenekar tagjait a Kutyákkal az Életért Alapítvány jószolgálati nagykövetnek nevezte ki. A fiúk örömmel fogadták a felkérést, így mostantól teljes mellszélességgel állnak a mentőkutyák mellett.

 

Mindenkinek csak a ronggyá játszott megszokott darabok kellenek - Soleed Sonic interjú

Interview @ Ma 10:21

1990. május 12.-én láttam meg a napvilágot Békésen. A kezdeti bakelitlemez és kazetta-roncsolások után az általános iskolában kerültem közelebbi kapcsolatba a zenével, először a furulya szakkörön, de onnan hamar kihullottam.

 

Így tűnhet el nyárra a narancsod!

Szépség @ Ma 09:46

Vajon miért ilyen iszonyúan nehéz megszabadulni a narancsbőrtől, és hogyan csökkenthetjük végre otthon is hatékonyan ezeket az utálatos gödröcskéket? A választ a filléres csodaszereken és masszírozókon túl kell keresni…

 

Kezdődik a per, ami megboríthatja a magyar cafeteria-rendszert

Debrecen - Aktuális @ Ma 07:35

Már májusban megtartják az első tárgyalást a Magyarországgal szemben indított kötelezettségszegési ügyben. hvg

 

Zöld istennő tészta - Egészséges, gyors és laktató ebéd!

Gasztronómia @ Ma 07:28

Itt a tavasz a maga varázslatos színeivel, csodálatos illataival, süt a nap, csicseregnek a madarak, minden kezd lassan kizöldülni. Miért ne kerülhetne a tányérunkra is valami illatos, egészséges és zöld?

 

Fiatal vívók mérik össze tudásukat

Sport @ Ma 07:25

Sorozatban ötödik éve Debrecen ad otthont a vívók egyetemi bajnokságának.

 

A Kodály Filharmonikusokkal koronázza meg bemutatkozását Debrecen a MÜPA jubileumi programsorozatában

Kultúra @ Ma 07:22

Csellóra és zenekarra írott különleges szépségű, romantikus muzsika-kollekcióval vendégszerepelnek a Kodály Filharmonikusok a MÜPA közönsége előtt, a Szimfonikus felfedezések sorozatban, május 3-án.

 

Ördög Nóra és Gundel Takács Gábor a legjobbak

Celeb-les @ Ma 07:16

7 nagy tévécsatorna vezetői és sztárjai vettek részt a Televíziós Újságírók Díja először megrendezett díjátadó gáláján hétfőn, 14.00 órakor. A legjobb női műsorvezető díját Ördög Nóra, a legjobb színésznőnek járó elismerést Gubík Ági vette át, míg a legjobb színész Mácsai Pál, a legjobb férfi műsorvezető Gundel Takács Gábor lett.

 

Soha nem hallott felvétel került elő a 21 éve elhunyt énekestől

Furcsaságok @ Tegnap 11:48

Még saját zenésztársai illetve felesége sem tudott a most előkerült feldolgozásról.

Elment a hangom!Egészség @ 2011.02.27.

Mit tegyek?!
 

A rekedtségre, torokfájdalomra, vagy arra, ha elment a hangunk, sokféle gyógyír van, akár házi praktikák, vagy akár gyógyszerek terén is. Nézzünk néhányat.

Otthon...


Az egyik legelterjedtebb otthoni hangszálkarbantartó a méz. Fogyasztását sokféleképpen véghez lehet vinni: forró tejjel elkeverve, teába keverve, vagy akár csak szimplán magában egy két kanállal megenni. A hatása nyugtató, és viszonylag gyors. Ha ezt választjuk, érdemes körülbelül napi háromszor két evőkanál mézet a szervezetünkbe juttatni a felsorolt módok valamelyikével.


Egy másik módszer a babérlevél kifőzése. Néhány kanál cukrot megpirítunk, felengedjük vízzel, majd beledobunk 2-3 babérlevelet, és kifőzzük. Ebből is érdemes naponta legalább két adagot megiszogatni a hatás érdekében.

A mindent gyógyító méz

A patikából...


Gyógyszerek közül a leghatásosabb a Tantum Verde (akár pasztilla, akár spray formában), valamint egy homeopátiás szer, a Homeovox. Általában a háziorvosok is ezeket javasolják, hatásuk rendszerint gyors, áruk sem olyan drága, ezer forint körül mozognak. Azonban mielőtt megkezdené ezek szedését, érdemes megkérdezni háziorvosa véleményét is.


Szerző:

comments powered by Disqus
 
Hatalmas, nyolc emelet mély víznyelők nyílnak meg minden nap az eltűnő Holt-tenger partvonala mentén

Hatalmas, nyolc emelet mély víznyelők nyílnak meg minden nap az eltűnő Holt-tenger partvonala mentén

Ott voltunk @ Csütörtök 10:26

A Holt-tenger riasztó ütemben tűnik el, maga mögött hagyva több ezer víznyelőt, amely letöri a környék élénk turizmusát.

A farmer új dimenziója a VAN GRAAF-tól

A farmer új dimenziója a VAN GRAAF-tól

Divat @ Csütörtök 07:17

Minden gardróbban megvan a helye télen, nyáron! Sötét, világos, koptatott, szűk, vagy akár lezser boyfriend-stílusú, kiválóan passzol szinte mindenhez; ez a farmer. A idei tavaszi-nyári trendek a mélyebb illetve az üde halvány farmerárnyalatokat hozzák el nekünk! Egyenesen a VAN GRAAF-ból!