DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Klipforgatás, rajongókkal

Jelentések @ Ma 11:15

Soha vissza nem térő alkalom: néhány szerencsés rajongó ott lehet A Játékkészítő című szuperprodukció fináléjának klipforgatásán, Radics Gigi, Bereczki Zoltán, és a Király testvérek társaságában.

 

Kulisszatitkokat árulnak el a Terápia rendezői

Mozi/Film @ Ma 11:09

Az HBO Terápia című sorozatának új évadában a Mácsai Pál által alakított pszichológus tovább keresi a megoldást régi és új páciensei gondjaira, valamint saját szakmai és magánéleti problémáira: kiégésére, zátonyra futott házasságára és kamaszkori szerelmének feltűnésére. A folytatásban egy pánikbetegséggel küzdő politikus, egy gyermekre vágyó ügyvédnő, egy viselkedési problémás gyerek és egy zárkózott egyetemista lány osztja meg vele legszemélyesebb titkait és félelmeit. Enyedi Ildikó, Nagypál Orsi és Gigor Attila, a Terápia rendezői a második évad újdonságairól és a hazai adaptáció különlegességeiről meséltek.

 

James Blunt dalaira romantikázik Abaházi Csaba

Celeb-les @ Ma 11:07

A legújabb slágereket és a zenei trendeket alaposan ismerő Abaházi Csaba sorra mutatja be a világ legfrissebb dalait a magyar hallgatóknak. A nyár folyamán olyan sikerek debütáltak a kezei alatt, mint a Script „Superheroes” című dala, vagy Calvin Harris és John Newman közös slágere, a Blame. A héten James Blunt When I Find Love Again című vadonatúj dalát játszotta le elsőként a Class Kívánságműsorban.

 

Már nem lehúzzuk, hanem kortyolgatjuk a tequilát

Kultúra @ Ma 11:04

Néhány évvel ezelőtt a tequila ivás hagyományos módjának az számított, hogy a hüvelykujjunk feletti részen enyhén besóztuk illetve befahéjaztuk a kezünket, lehúztuk a mexikói italt, majd egy citrom vagy narancsszelet segítségével megpróbáltuk elnyomni az ízét. Napjainkra azonban világszerte elterjedtek a kellemes ízvilággal rendelkező prémium márkájú mexikói italok, így a tequilát már nem lehúzzuk, hanem egyre inkább szürcsölgetjük, kortyolgatjuk, hogy minden egyes cseppjét kiélvezhessük.

 

HOROSZKÓP A MÉRLEG HAVÁRA

Ezoterika @ Ma 10:58

Az őszi nap-éj egyenlőség idején, szeptember 23-án hajnalban a Nap a Mérleg csillagképbe lép, s tovább halad a Skorpió jel előterébe október 23-án 13 órakor. Most a Mérleg Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Földanya, illetve Szent Mihály hava. Az e havi asztrológiai aktualitásokat a NAP egy adott jelben való tartózkodási idejéhez viszonyítva adjuk meg. Az adott időszakban a Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki azoknak, akik valamennyire jártasak az asztrológiában, a horoszkópelemzésben.

 

Új lemez, és klip a turnéra készülő Depressziótól

Zene @ Tegnap 21:40

Október elsején ’A folyamat zajlik...’ címmel, új albummal jelentkezik a Depresszió zenekar.

 

Mr Klausz nyerte a Ki Mit Tube versenyét

Zene @ Tegnap 21:31

Mr Klausz győzelmét hozta a Ki Mit Tube döntője. Magyarország első YouTube-on zajló tehetségkutatóján a tiszaújvárosi életérzés népi poétájára szavazott a legtöbb netező, aki nem akarta elhinni, hogy ekkora sikert ért el, ám a diadal másnapján azért visszamegy dolgozni. A verseny hatalmas érdeklődés mellett zajlott: a Ki Mit Tube indulása óta nagyjából 7 milliós nézettséget ért el, közel 80 ezer szavazat érkezett és a nézők kb. 18 évnyi videót tekintettek meg.

 

Bajner Bálint nem jönne már haza

Sport @ Szombat 07:48

Bajner Bálint 24 éves korára elérte azt, amire a legtöbb magyar labdarúgó vágyik: tehetségét külföldön is elismerik. A csatár 70 ezer szurkoló előtt mutatkozott be a Borussia Dortmund csapatában, jelenleg pedig az Ipswich Townban bizonyít. Bajner a SportKlub MezTelenül című műsorában vallott arról, hogy az ő sorsa a külföldi pályafutásról szól.

 

Meglepetés a véradáson

Debrecen - Aktuális @ Szombat 07:24

Vacsorajegyet ajándékoztak a legnagyobb véradásszámú donornak és az első véradónak Debrecenben az Elsősegélynyújtás világnapján tartott retro véradáson.

Elment a hangom!Egészség @ 2011.02.27.

Mit tegyek?!
 

A rekedtségre, torokfájdalomra, vagy arra, ha elment a hangunk, sokféle gyógyír van, akár házi praktikák, vagy akár gyógyszerek terén is. Nézzünk néhányat.

Otthon...


Az egyik legelterjedtebb otthoni hangszálkarbantartó a méz. Fogyasztását sokféleképpen véghez lehet vinni: forró tejjel elkeverve, teába keverve, vagy akár csak szimplán magában egy két kanállal megenni. A hatása nyugtató, és viszonylag gyors. Ha ezt választjuk, érdemes körülbelül napi háromszor két evőkanál mézet a szervezetünkbe juttatni a felsorolt módok valamelyikével.


Egy másik módszer a babérlevél kifőzése. Néhány kanál cukrot megpirítunk, felengedjük vízzel, majd beledobunk 2-3 babérlevelet, és kifőzzük. Ebből is érdemes naponta legalább két adagot megiszogatni a hatás érdekében.

A mindent gyógyító méz

A patikából...


Gyógyszerek közül a leghatásosabb a Tantum Verde (akár pasztilla, akár spray formában), valamint egy homeopátiás szer, a Homeovox. Általában a háziorvosok is ezeket javasolják, hatásuk rendszerint gyors, áruk sem olyan drága, ezer forint körül mozognak. Azonban mielőtt megkezdené ezek szedését, érdemes megkérdezni háziorvosa véleményét is.


Szerző:

comments powered by Disqus
Meglepetés a véradáson

Meglepetés a véradáson

Debrecen - Aktuális @ Szombat 07:24

Vacsorajegyet ajándékoztak a legnagyobb véradásszámú donornak és az első véradónak Debrecenben az Elsősegélynyújtás világnapján tartott retro véradáson.

Mesebeli indiai esküvőt tartottak a dél-olasz Pugliában

Mesebeli indiai esküvőt tartottak a dél-olasz Pugliában

Ott voltunk @ 09.07. 20:32

Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti: Róma, 2014. szeptember 7., vasárnap (MTI) - Három napon át tartott egy indiai milliomos lányának a lakodalma a dél-olaszországi Pugliában. Menyasszony és vőlegény ruháját is arannyal díszítették, az esküvői vacsorán pedig egy elefánt is fellépett.

Az ősz divatszínei: trendek, amiket imádni fogsz!

Az ősz divatszínei: trendek, amiket imádni fogsz!

Divat @ 09.04. 18:31

Munka közben búcsúkönnyeket potyogtatva ki-ki nézegetünk az ablakon, és nyugtázzuk, hogy az idei nyárnak – tetszik, nem tetszik – hamarosan vége. Szerencsére ezek a könnyek azonnal felszáradnak, amint vetünk egy pillantást az őszi-téli trendekre és divatárnyalatokra: idén ősszel számunkra jó buli lesz az öltözködés (és a vásárlás)! Lássuk, melyikek azok a színek, amiket mi biztosan hordani fogunk!