DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Batánovics Lili és Turcsányi Tibi: Őrangyal

Zene @ Ma 14:43

Őrangyaláról énekel Batánovics Lili és Turcsányi Tibi közös dalukban. Lilit a 2013-as X-faktorból ismerhettük meg, ahol Alföldi Róbert mentoráltja volt. Tibi dalaival is találkozhattunk már, több neves zenei producerrel dolgozott már együtt, mint Závodi Gábor vagy Burai Krisztián.

 

India korábbi nukleáris igazgatója egy ingyen energia készüléket mutatott be

Technika @ Ma 14:31

A főáramú tudományos világban az olyan elektromos generátorok, melyek több energiát képesek termelni annál, mint amennyit elfogyasztanak ki vannak zárva az energia megmaradás törvénye miatt. De ma már változnak a dolgok, így a tudományos világban is (mint mindig). Az elmúlt évtizedekben számos tudós, köztük Nobel-díjas tudósok is demonstrálták, hogy létezik egy olyan energia, amit "üres térnek" neveznek (a tér egy olyan konstrukció, amely az elkülönülés illúzióját adja számunkra).

 

Gyorsleves,lecsós omlett,gesztenyés szilvalabdák

Gasztronómia @ Ma 14:26

Reggeli: zsemle, kenőmájas, tea Tízórai: joghurt Ebéd: gyorsleves lecsós omlett gesztenyés szilvalabdák Uzsonna: alma Reggeli: zsemle, kenőmájas, tea Tízórai: joghurt Ebéd: gyorsleves lecsós omlett gesztenyés szilvalabdák Uzsonna: alma

 

10 jel, hogy egy felnőtt lakásában élsz

Lakberendező @ Tegnap 14:29

Úgy érzed, megállapodtál? Komoly, érett felnőtté váltál és egy komoly, érett felnőtt lakásával rendelkezel? Bizonyosodj meg róla - csekkold az alábbi pontokat!

 

Chris Pratt cowboy-nindzsda-viking harcosnak áll

Celeb-les @ Tegnap 14:19

A galaxis őrzői főszerepével sztárrá lett Chris Pratt tovább erősíti filmes portfólióját. Amelett, hogy szerepel a jövőre mozikba kerülő Jurassic World-ben, egy újabb képregény adaptációban is vászonra kerülhet, mégpedig a Cowboy Ninja Viking c. alkotásban. A bugyuta cím egy egészen vad történetet takar, melyben a főhős egy tudathasadásos bérgyilkos, aki cowboy, ninja és viking képességekkel is bír.

 

Tökéletes hang 2

Mozi/Film @ Tegnap 14:16

magyar bemutató:2015. május amerikai bemutató:2015. május 15. rendező:Elizabeth Banks főszereplők: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Katey Sagal, Ester Dean, Kelley Jakle, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Hailee Steinfeld

 

Könyvet írt pályafutásáról Hosszú Katinka

Könyv @ Tegnap 14:11

A Magyar Iron Lady címmel könyvet jelentetett meg eddigi pályafutásáról Hosszú Katinka.

 

Kaszinó, póker, szerencsejáték

Oknyomozó @ Tegnap 11:09

Az emberek a nagyvilág minden pontján játszanak különféle játékokat. Játszanak a játék öröméért, a győzelemért, vagy azért, hogy kizökkenjenek a mindennapokból, hogy próbára tegyék magukat. Játszanak szórakozásból.

 

Bűnös-e a táj? - Armando és a holokauszt emlékezete

Kultúra @ Tegnap 08:55

A művészetek és a holokauszt viszonyát elemző számos könyv és tanulmány szerzője, a leideni egyetem irodalomprofesszora, Dr. Ernst van Alphen osztja meg gondolatait 2014. november 27-én a Holokauszt Emlékközpontban. Kutatásai a modern és posztmodern irodalomra – és annak a képzőművészettel mutatott kapcsolódásaira – összpontosítanak. Az esemény a Hollandia, Királyság! programsorozat keretében jön létre, a Holland nagykövetség támogatásával.

Elment a hangom!Egészség @ 2011.02.27.

Mit tegyek?!
 

A rekedtségre, torokfájdalomra, vagy arra, ha elment a hangunk, sokféle gyógyír van, akár házi praktikák, vagy akár gyógyszerek terén is. Nézzünk néhányat.

Otthon...


Az egyik legelterjedtebb otthoni hangszálkarbantartó a méz. Fogyasztását sokféleképpen véghez lehet vinni: forró tejjel elkeverve, teába keverve, vagy akár csak szimplán magában egy két kanállal megenni. A hatása nyugtató, és viszonylag gyors. Ha ezt választjuk, érdemes körülbelül napi háromszor két evőkanál mézet a szervezetünkbe juttatni a felsorolt módok valamelyikével.


Egy másik módszer a babérlevél kifőzése. Néhány kanál cukrot megpirítunk, felengedjük vízzel, majd beledobunk 2-3 babérlevelet, és kifőzzük. Ebből is érdemes naponta legalább két adagot megiszogatni a hatás érdekében.

A mindent gyógyító méz

A patikából...


Gyógyszerek közül a leghatásosabb a Tantum Verde (akár pasztilla, akár spray formában), valamint egy homeopátiás szer, a Homeovox. Általában a háziorvosok is ezeket javasolják, hatásuk rendszerint gyors, áruk sem olyan drága, ezer forint körül mozognak. Azonban mielőtt megkezdené ezek szedését, érdemes megkérdezni háziorvosa véleményét is.


Szerző:

comments powered by Disqus
Mikulás mesés birodalma először Magyarországon

Mikulás mesés birodalma először Magyarországon

Debrecen - Aktuális @ Csütörtök 16:23

A gyerekek hazánkban idén először az Arena Plazában pillanthatnak be a karácsonyi filmekből ismert Mikulás-birodalomba december 6-tól egészen karácsony napjáig. Izgalmas animációs filmek a Mikulásról és szorgos segítőiről, emellett színes ajándékok várják az apróságokat. Mikulás otthonában a gyerkőcök személyesen is találkozhatnak a nagyszakállúval és manóival a bevásárlóközpont első emeletén.

Megnyerte a lepkepert a másfél milliárdra perelt kokadi gazda

Megnyerte a lepkepert a másfél milliárdra perelt kokadi gazda

Ott voltunk @ Kedd 19:36

Kárt nem okozott és jogellenes magatartást sem tanúsított az a kokadi gazda, aki az ügyészség szerint cserjeirtással 10 milliárd forint eszmei értékű lepkét semmisített meg, ezért 1,5 milliárd forint kár megtérítéséért perelték - közölte a keddi tárgyalás után az alperes jogi képviselője az MTI-vel.

Ruhavásárlás: kompromisszumokat kötünk

Ruhavásárlás: kompromisszumokat kötünk

Divat @ Szerda 11:18

– A magyar hölgyek szerint a márkás ruhák tartósak és jó minőségűek, mégis az ár miatt sokszor nem márkázott darabokat vásárolnak, az utánzatokat ugyanakkor kerülik – derült ki a Stilago divatwebáruház felméréséből. Az öltözködés terén a fiatalok a leginkább árérzékenyek: minden második 25 év alatti válaszadó érzi úgy, hogy nem engedheti meg magának, hogy márkás darabokat válasszon.