DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Hogyan védjük a gyermek hallását fesztiválszezonban?

Egészség @ 08.09. 07:11

Javában dübörög a nyári fesztiválszezon, a jobbnál jobb zenei és kulturális kínálat pedig a kisgyermekes családok kedvét is meghozza a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz.

 

Debreceni rendezvények augusztusban

Programajánló @ 08.09. 07:02

Sok rendezvényre számíthatunk ebben a hónapban, mutatjuk is a kínálatot!

 

Ellenőriznek, tájékoztatnak és segítenek a rendőrök a strandon

Hírek - Aktualitások @ 08.09. 06:53

A helyi kerékpáros rendőrök román kollégáikkal visszatérően ellenőrzik a forgalmas helyeket Hajdúszoboszlón. A strandon a lopások megelőzésének lehetőségeire igyekeznek felhívni a figyelmet.

 

Feró nagy bejelentésre készül

Celeb-les @ 07.30. 10:48

Az elkövetkező időszakban sok meglepetéssel, újdonsággal rukkol elő a Beatrice frontembere Nagy Feró.

 

5 titok Ennio Morriconéról

Kultúra @ 07.28. 11:40

Egy életen keresztül hűséges Olaszországhoz és a feleségéhez, csodagyerek volt és imádja a sakkot. Ki ő? Ennio Morricone.

 

A hét utolsó napjaiban is marad a kánikula

Jelentések @ 07.21. 06:59

Pénteken is tikkasztóan forró napra számíthatunk, emellett a hegyvidékek területén már záporok, zivatarok is előfordulhatnak. A hőhullám várhatóan csak vasárnaptól kezd mérséklődni, jelentős lehűlést pedig előreláthatólag a jövő hét elején érkező frontok hozhatnak.

 

Főszerepben a tavasz és a nyár!

Otthon-Stílus @ 06.20. 20:16

Míg a korábbi években a közkedvelt romantikus-virágos irány volt az iránymutató, azonban most másfajta megoldásokat is láthatunk a márkánál.

 

Vasútállomásig szökött a medve a cirkuszból

Cukiságok - Viccességek @ 2016.12.20.

Kutyának nézte a cirkuszból megszökött medvét egy idős néni a vonyarcvashegyi vasútállomáson, de nem ez volt az egyetlen kalandos történet a kétszáz éves múltra visszatekintő Donnert cirkuszdinasztia életében. Két tagjuk, Donnert Richárd és Kraj Edward a Lakástalkshowban azt is elmesélte, milyen lakókocsik között felnőni, és hogyan lehet párt találni.

 

Tócóskertben modern, igényes lakás eladó Debrecenben - 27414

@ 2016.04.01.

Debrecen, Tócóskertben Derék utcán 1,5 szobás, műanyag nyílászárós, klímás, távfűtésű panel lakás eladó. A lakás modern beépített szekrényekkel, burkolatokkal, bútorokkal együtt eladó. Közösköltség: 5200 Ft

HOROSZKÓP IKREK HAVÁRAEzoterika @ 05.22. 11:46

#horoszkóp
A Nap az Ikrek csillagképbe lép 2017. május 20-án 22 órakor, s tovább halad a nyári napforduló pontján keresztül a Rák csillagkép előterébe június 21-én hajnalban. Most az Ikrek Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Ígéret, illetve Pünkösd Hava. Az e havi asztrológiai aktualitásokat a NAP egy adott jelben való tartózkodási időtartamához viszonyítva adjuk meg. Az adott időszakban a Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki azoknak, akik valamennyire jártasak az asztrológiában, a horoszkópelemzésben. A horoszkóp ábra az Ikrek jegyváltás idejére budapesti koordinátákra van elkészítve.
 

A nappalok hossza, a világosság még mindig fokozódik, s az Ikrek csillagkép minden hatása a nyarat készíti elő. Ilyenkor az egyén életében is egyre erősebb a vágy arra, hogy mozgásba lendüljön. Mivel eljött a jó idő, a Bika jegy segítségével elindultak a kerti munkák, a szükséges renoválások, most az Ikrek havában a figyelmünk egyre gyakrabban kalandozik el abba az irányba, hogy a pompájába borult természetben felfedezéseket tegyünk, kiránduljunk. Ebben az időszakban tervezi meg a legtöbb ember a nyaralását, célokat tűz ki, útitervet készít magának, családjának. Eljött az ideje a tudás összegzésének is, zajlanak az év végi összefoglalások, és a vizsgaidőszak is kezdetét veszi. Szinte minden mozgásban van körülöttünk. Sokan kirándulnak, kimozdulnak, míg mások kertészkednek, felújítanak.

IKREK HAVA: A megismerés és kíváncsiság időszaka részletesen

A nyári napfordulóig a nappali világosság fokozódik, melynek csúcspontja a fény diadala, ünnepe. Sok babona és rituálé kapcsolódik ehhez a naphoz évszázadok óta! A nyári napfordulóról itt találod írásunkat!

Jó szívvel ajánljuk Mindenki figyelmébe: Kertészkedj a Holddal!

Hold fázisváltozásai

05. 25-én éjszaka Ikrek „újhold” – Hold az Ikrek csillagjegyben látható. (Ettől kezdve NÖVŐHOLDAS hatások!)
06. 01-én 14 órakor: „félhold” látható (első negyed - asztrológiailag: kvadrát) - Hold a Szűz csillagjegyben látható.
06. 09-án 15 órakor: „telihold” – Hold a Nyilas csillagjegyben látható. (Eddig tart a NÖVŐHOLD időszaka, ettől kezdve az újholdig FOGYÓHOLDAS hatások vannak.)
06. 17-én 13 órakor: „félhold” látható (harmadik negyed - asztrológiailag: kvadrát) – Hold a Halak csillagjegyben látható.

Weboldalunkon külön menüpontot szemtelünk a HOLDNAPTÁRNAK, mely a Hold jegyváltásainak pontos ideje mellett gyakorlati tanácsokat is ad azzal kapcsolatosan, hogy mikor, mire érdemes odafigyelni.

A Merkúr május 16-tól június 7-ig a Bika csillagkép előterében haladva kedvez a gyakorlatias elképzeléseknek, cselekedeteknek. Elmélyíti a gondolkodást, lelassít, s megfontolttá tesz, mely hasznos segítség a Kosban felerősödő türelmetlen hatások után. A változtatás igényt összekapcsolja a józan realitással, a régi dolgok értékeinek felismerésével és hasznosításával. Szívesebben tevékenykedünk a természetben, kertészkedésre, külső környezetünkről való gondoskodásra alkalmas időszak. A számunkra értékes dolgok, ingatlanok, tartós eszközeink felújítására, értékmegóvására ugyanúgy alkalmas, mint szobanövényeink átültetésére. Használjuk ki ezt az időszakot arra is, hogy áttekintsük pénzügyeinket, befektetéseinket! Ha tanulni támad kedvünk, most inkább a gyakorlatias dolgok elsajátítására törekszünk. Beiratkozhatunk főzőtanfolyamra, agyagozhatunk, vagy akár masszázstechnikákkal is ismerkedhetünk saját kedvünkre.

​A Merkúr uralmi pozíciójába az Ikrek csillagképbe lép június 7-én hajnalban, és itt tartózkodik június 21-ig. Ebben a rövid időszakban inspirál, hogy többféle dologgal párhuzamosan is foglalkozzunk, s amit halogattunk korábban, azoknak most nekifogjunk, hogy gyorsan elintézzük. Fellendíti a mozgás vágyunkat, a kapcsolatteremtő és kommunikatív igényünket. Ha eddig nem tettük, most megtervezhetjük a nyaralást, hosszabb utazásokat. Támogató hatással van az üzleti életre, a kereskedelem fejlődésére, de egyben hajlamosít követhetetlen, kapkodó ötletekre is. Ez az időszak felerősíti a vásárló kedvet, de vigyázzunk a ravaszul megfogalmazott akciókkal, kiárusításokkal! Ne lepődjünk meg azon se, ha utazni vágyunk, új kapcsolatokat keresnénk, s minél több dolgot felfedezni vágyunk. E felfokozott megismerésvágy mögött ugyanakkor megvan a felületesség, szétszórtság és türelmetlenség lehetősége is. Vigyázzunk arra, ne fecsegjünk fölöslegesen! Az átgondoltság most is a hasznunkra van, nehogy „fél-információkat” adjunk tovább, s elveszítsük hitelességünket!

A Vénusz április 28-án 15 órakor belépett a Kos csillagkép előterébe, június 6-ig itt fejti ki inspiráló, néha türelmetlen hatását vágyainkkal kapcsolatosan. Az ösztöntörekvéseket, szexuális energiákat felerősíti az emberekben, akaratossá, akár önzővé is teszi azok megélését. Hódítani, megszerezni vágyjuk azokat a dolgokat, helyzeteket, személyeket, melyeket „megkívántunk”. Könnyebben bonyolódunk szerelmi kalandokba, vagy teszünk elhamarkodott lépéseket meglévő viszonyainkban. Spontán kapcsolatok gyors kialakítására is lehetőséget ad, melyek mellett a személyes szabadság megtartása is fontos marad. A rivalizálás, versenyhelyzetek fokozottabban jelentkeznek, s a „megmutatom, hogy én vagyok a jobb”, akár meggondolatlan, értelmetlen helyzetekbe is keverhet bennünket. Bánjunk megfontoltan a rendelkezésünkre álló erőkkel, ne pazaroljunk! Táncoljunk, szeretkezzünk, keressünk olyan élethelyzeteket, melyekben feszítő energiáinkat önmagunk és mások számára is örömforrássá változtatjuk.

A Vénusz június 6-án 9 órakor átlép uralmi pozíciójába a Bika csillagjegybe, s július 5-ig itt teljesíti ki hatását. Már visszafogottabb, és kevésbé önző módon segíti, hogy értékes és tartós dolgaink állagát őrizzük, csinosítsuk, szépítgessük. Fókuszba kerül a nőiesség, a szerelem, az életélvezetek, és a párkapcsolatok témája. Ez jelentkezhet a számunkra értékes kapcsolataink „állagának” javítására irányuló törekvésben, de az egyedül élők számára a hiányzó kapcsolatok fájdalmában is. Közeledik a jobb idő, s ilyenkor egyre többen fognak alakjuk formálásába. Ha szükségesnek látjuk, ebben az időszakban ruhatárunkat is bővíthetjük tartósnak szánt darabokkal. Ha van rá pénzünk, ékszereket is vásárolhatunk. Lássuk vendégül barátainkat, élvezzük a kellemes társaság, tánc, finom ételek, italok, közös éneklés örömeit! Gyűjtsük be magunknak mindazt, amire vágyunk! Például kérjük meg partnerünket egy finom masszázsra, amit viszonozhatunk. Menjünk kirándulni, élvezzük ki és töltekezzünk fel Földanya kiteljesedő pompájából.

A Mars április 21-én déltől június 4-ig az Ikrek csillagképen halad keresztül. A dinamizmus és akarat energiája most a nyers erőfitogtatás helyett inkább az intellektuális ügyességet, ravaszságot, taktikát segíti. Ismert szókapcsolattal most: „Többet ésszel, mint erővel…” A gyors helyzetfelismerés mellett adja a kellő rugalmasságot, alkalmazkodást a megváltozott helyzeteinkhez. Személyes céljaink közül segíti megvalósítani az üzleti, kereskedelmi elképzeléseinket. Új kapcsolatok kialakítására, könnyedebb kapcsolatfelvételre, gyorsabb ügyintézésre is alkalmas periódust jelöl ki. Mozgékonyságra való igényünket kiélhetjük rövidebb vagy hosszabb utazásaink, közösségi sportok, csapatjátékok keretében. Az eltérő nézőpontok konstruktív egyeztetésére ugyanúgy alkalmas időszak, mint felesleges szópárbajra, vitatkozásra, pletykák terjesztésére. Sokirányú érdeklődésünk szétszórt, megismerés vágyunk erősebb lehet, sokszor azt érezhetjük, túl sokat akarunk egyszerre.

A Mars június 4-én 18 órától július 20-ig a Rák csillagjegyén halad keresztül. Ezzel az aktivitási igényünket a szoros kapcsolataink, családunk, otthonunk irányába fordítja. Eljött az ideje a gondoskodásnak, a rászorulók pátyolgatásának, gyermekeinkkel való aktív foglalkozásnak, a közös ház körüli teendőknek. Saját, személyes céljainkkal kevésbé boldogulunk ilyenkor, hiszen céltudatosságunkat az érzelmeink befolyásolják, sokszor meghiúsítják elképzeléseinket, mivel tekintettel kell lennünk a körülöttünk élők igényeire is. A családdal való szoros együttlét viszont az arra hajlamos személyeknél felébresztheti a feszültségeket, mely érzelmi játszmákban, bűntudatkeltésben, érzelmi zsarolásban is megjelenhet. A politika színterén sajnos felébredő agresszióra, túlzott nacionalista, akár szélsőséges megnyilvánulásokra is számíthatunk. Legyünk toleránsak egymással! Aktív erőink levezetésére válasszunk ebben az időszakban vizes sportokat, ússzunk, evezzünk. Ha tehetjük, főzzünk kedvünkre, hozzuk össze a nagycsaládot!

A Jupiter tovább haladt a Mérleg csillagjegybe 2016. szeptember 9-én 13 órakor, s inspiráló támogatását 2017. október 10-ig itt tapasztalhatjuk meg. Hatása alatt egyéni és társadalmi szinteken egyaránt ráirányítja a figyelmet az együttműködéseinkre, partneri viszonyainkra, segít nyitottabban, elfogadóbban újra gondolni azokat. Ahol szükségét érezzük, vagy a történelmi folyamatok kényszere által nem térhetünk ki előle, ott segít újra rendezni, átstrukturálni a korábbi társulásokat, együttműködéseket, uniókat. Sürgeti a békés, megfelelő diplomáciai eszközök általi kiegyezéseket. Általánosságban fokozza a kapcsolati elköteleződési igényt, mely a házasságok számának gyarapodásában is tetten érhető lesz. Ezt segítendő új szabályok, törvénymódosítások is napvilágot láthatnak. Az egyének figyelme a szűzre jellemző „kell és muszáj” után, inkább az élet kellemesebb oldala felé, a kultúra, szórakozás és kellemesebb életkörülmények felé fordulna, mely, negatív hatásában a túlzó mértékű fogyasztást is felerősítheti.

A Szaturnusz égi útjának következő fázisába, a Nyilas csillagkép előterébe lépett 2015. szeptember 18-án hajnalban. Hatásával megmutatja a „fényt az alagút végén”, a nehézségeinkből kifelé vezető utat, szembesített mindazzal, hogy amit az előző (Skorpió) hatás alatt elvesztettünk, mire volt jó számunkra. Korábbi kríziseinket, nehézségeinket segíteti egy magasabb nézőpontból értelmezni, elfogadni, abból továbblépni. A 2017. december 20-ig tartó majd 3 évet felölelő periódus alatt szükséges, hogy egyénileg és kollektíven is szembesüljünk a Nyilas csillagjegy által szimbolikusan kifejezett témákkal, ott toleranciát tanuljunk. Ide tartozik az egyéni hit, a vallásgyakorlás, az életszemlélet, és az igazságosság (nem csak jogi, hanem globális, általános erkölcsi megközelítésben), de az elvágyódás, elvándorlás is.
Bővebben a Nyilas jelében a Szaturnusz írásban olvashatsz róla

Az Uránusz belépett a Kos csillagjegybe 2011. március 12-én, és 2018. májusig itt fejti ki a hatását. Új és szükséges változásokhoz, „óriásugrásokhoz” segítve egyéneket, társadalmakat. Nyitottságot ad a magasabb tudatosságra, a felismerésekre, s ezzel együtt a gondolkodásunk megváltoztatására. Elősegíti a szélesebb látókört, mely feltétele a józan reformoknak, jövőnknek. Ezzel együtt felerősíti a türelmetlenséget, érzelmi impulzivitást, intoleranciát a mássággal kapcsolatosan. Társadalmi egyenlőtlenségek miatt elégedetlenség, sztrájk helyzetek, etnikai alapon kiéleződő konfliktusok időszaka lehet az előttünk levő szűk hét esztendő. Magasabb szintű erkölccsel és etikusággal tudunk csak úrrá lenni ezeken a feszültségeken, mely nem az egyének közötti különbségre, hanem a mindnyájunkban megtalálható közös pontokra, ez EMBERRE helyezi a hangsúlyt!
Bővebben a Kos jelében az Uránusz írásban olvashatsz róla

A Neptunusz, mint messianisztikus planéta 2012. február 3-án végleg átlépett a Halak csillagképbe, s ennek a jelnek az energiáit erősíti fel uralmi helyzetében. Mintegy bevezeti és megmutatja számunkra a szükséges következő lépcsőfokot e krízises időben, mely 2025-ig lesz hatással az emberiségre. Feloldja a régi álmokat, elképzeléseket a jövőről. Új, saját egyéni belső megtapasztaláson keresztüli hit lehetőségét hordozza, s egyben elővezeti az egyházak megújulásának szükségességét. Akire ez pozitívan hat, abban a spiritualitás és misztika egészen személyessé válik, s ez inspirálja akár önfeláldozó segítségnyújtásra is. Akire negatívan, abban zűrzavar, kényszerképzetek, elmebetegségek, fóbiák, zavaros érzelmek, gyenge ítélőképesség alakulhat ki. A bódító és kábítószerek használata fokozottabban van jelen ilyen időszakokban. Az emberek félrevezetése, kollektív transzban tartása is megfigyelhető, olyan technikai vívmányok alkalmazása, melyek segítségével az egyének függésben és kiszolgáltatottságban tarthatók, manipulálhatók. A bizonytalanság és káosz mindig kedvez az önjelölt próféták, tanítók, szellemi „mesterek” megjelenésének, új szekták, „vallások” kialakulásának, a félelmet fokozó szellemi közlemények, világvége-hangulat elterjedésének. Fontos, hogy józan realitásunkhoz mindig ragaszkodjunk!
Bővebben a Halak jelében a Neptunusz írásban olvashatsz róla

A Plútó a Bak csillagjegyben (2008 – 2023-ig) tartózkodva a régi rendszerektől, struktúráktól és vezetőktől való megválást hozza. Gazdasági, politikai, pénzügyi változást követel, az anyagi irányultságú értékrend átminősítését, mely minden szellemi út előfeltétele! A gazdaság stagnál, pénzügyi és bankvilág (biztosítók, tőzsde stb.) korábbi hatalma, stabilitása megváltozik, az őket ért veszteség, kényszerű változások miatt. Fájdalmas veszteségeket tapasztalhatunk karrierünk, jövőképünk, vezetőink, s olyan fizikai értékeink (pl. épületek, ingatlanok, föld, befektetések stb.) körében, melyről korábban úgy gondolkodtunk, hogy hosszútávon biztonságot nyújtanak.
Bővebben a Plútó a Bakban írásban olvashatsz róla

Fontosabb asztrológiai hatások, amire az asztrológus felhívja a figyelmet

Május 19-én egzakt Szaturnusz – Uránusz trigon az Ikrek Havában érezteti hatását
Május 20-án 22 órakor a Nap átlép az Ikrek csillagjegybe
Június 4-én 18 órakor a Mars átlép a Rák csillagjegybe
Június 6-án 9 órakor a Vénusz tovább halad a Bika jegyébe
Június 7-én hajnalban a Merkúr „csatlakozik” a Naphoz az Ikrek jegyében
Június 9-én 16 órakor a Jupiter befejezi hátráló mozgását a Mérleg jelében
Június 16-án 13 órakor a Neptunusz hátráló mozgásba kezd a Halak jegyében
Június 21-én hajnalban a Nap a nyári napfordulón keresztül átlép a Rák jegyébe

Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus
Artemisz Önismereti Műhely és Pszicho-asztrológia Iskola

Szerző: Admin

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan védjük a gyermek hallását fesztiválszezonban?

Hogyan védjük a gyermek hallását fesztiválszezonban?

Egészség @ 08.09. 07:11

Javában dübörög a nyári fesztiválszezon, a jobbnál jobb zenei és kulturális kínálat pedig a kisgyermekes családok kedvét is meghozza a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz.

Debreceni rendezvények augusztusban

Debreceni rendezvények augusztusban

Programajánló @ 08.09. 07:02

Sok rendezvényre számíthatunk ebben a hónapban, mutatjuk is a kínálatot!

Ellenőriznek, tájékoztatnak és segítenek a rendőrök a strandon

Ellenőriznek, tájékoztatnak és segítenek a rendőrök a strandon

Hírek - Aktualitások @ 08.09. 06:53

A helyi kerékpáros rendőrök román kollégáikkal visszatérően ellenőrzik a forgalmas helyeket Hajdúszoboszlón. A strandon a lopások megelőzésének lehetőségeire igyekeznek felhívni a figyelmet.

Gamerek álom laptopja az Asus ROG

Gamerek álom laptopja az Asus ROG

Szolgáltatás @ 08.01. 18:51

Az Asus ROG (Republic Of Gamers) laptopjai, kifejezetten a gamer-ek igényeire szabott már-már a hagyományos PC teljesítményét megközelítő laptopok.

Az esküvőszervezési teendők első állomása, az alkalomhoz illő meghívó kiválasztása és megszövegezése

Az esküvőszervezési teendők első állomása, az alkalomhoz illő meghívó kiválasztása és megszövegezése

Szolgáltatás @ 08.01. 14:47

A boldog lánykérés rózsaszín ködfelhős homályából derengve az első feladatok egyike, amivel szembesülünk, az az esküvőszervezés elsőre szövevényesnek tűnő labirintusa.

Amerikai extázis egy hosszú hétvégére

Amerikai extázis egy hosszú hétvégére

Programajánló @ 07.31. 10:40

Létezik egy hely, ahol a csajoknál csak az amcsi verdák dögösebbek, ahol a levegőben vibrál az adrenalin és a rock and roll…

Ellenőriznek, tájékoztatnak és segítenek a rendőrök a strandon

Ellenőriznek, tájékoztatnak és segítenek a rendőrök a strandon

Hírek - Aktualitások @ 08.09. 06:53

A helyi kerékpáros rendőrök román kollégáikkal visszatérően ellenőrzik a forgalmas helyeket Hajdúszoboszlón. A strandon a lopások megelőzésének lehetőségeire igyekeznek felhívni a figyelmet.

Hogyan védjük a gyermek hallását fesztiválszezonban?

Hogyan védjük a gyermek hallását fesztiválszezonban?

Egészség @ 08.09. 07:11

Javában dübörög a nyári fesztiválszezon, a jobbnál jobb zenei és kulturális kínálat pedig a kisgyermekes családok kedvét is meghozza a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz.

Megújul a Lila Füge

Megújul a Lila Füge

Gasztronómia @ 07.07. 10:33

A boldogság otthon készül. Ezt vallja Havas Dóra is vagy ahogyan sokan ismerik Lila Füge, aki mindig is a főzés szerelmese volt, ezért is fogott bele egy blog írásába. A hobbi lassan munkává nőtte ki magát, a szenvedély azonban megmaradt, olyannyira, hogy a Lila Füge a napokban újjászületett és még több, még izgalmasabb recepttel, konyhai tippel várja az olvasókat. A lilafuge.hu online magazin célja, hogy a főzés és sütés vidám, kreatív és örömteli oldalát mutassa be számunkra.

Gamerek álom laptopja az Asus ROG

Gamerek álom laptopja az Asus ROG

Szolgáltatás @ 08.01. 18:51

Az Asus ROG (Republic Of Gamers) laptopjai, kifejezetten a gamer-ek igényeire szabott már-már a hagyományos PC teljesítményét megközelítő laptopok.

Első alkalommal adták át a JOY Social Media Award díjait

Első alkalommal adták át a JOY Social Media Award díjait

Ott voltunk @ 06.12. 08:51

Idén első alkalommal díjazta a közösségi média legmeghatározóbb hazai alakjait a JOY magazin. A Social Media Award díjátadó gálán nyolc különböző kategória jelöltjei közül az olvasók szavazati alapján kerültek ki a győztesek, többek között Rubint Réka, Csobot Adél, Kulcsár Edina, Istenes Bence, Kiss Ádám és Lakatos Márk.

Rihanna dögös feketéje tarolt

Rihanna dögös feketéje tarolt

Divat @ 06.17. 09:50

Rihanna kivágott fekete fürdőruhájába bújnánk a legtöbben, mégis szégyenlősek vagyunk a strandon – derül ki az Arena Fashion Index legújabb felméréséből. A tökéletes bikinit napokig keressük: fontos a fazon és persze az is, hogy passzoljon az alakunkhoz. Három fürdőruhánk van, abból kettőt biztosan magunkkal viszünk a nyaralásra az Arena Plaza legfrissebb kutatása szerint.

A debmedia.hu weboldal megfelelő működéséhez és fejesztéséhez elengedhetetlenek a sütik (cookie). A weboldal megtekintésével Ön hozzájárúl a sütik (cookie) használatához. Adatvédelmi irányelvek

Bezár (x)
Bezár (x)
Vigyázzatok az alkohollal lányok! (És mindenki...)

Vigyázzatok az alkohollal lányok! (És mindenki...)

Furcsaságok @ 2011.12.30.

Nagy-Britanniában több lány kerül kórházba alkoholproblémák miatt, mint fiú, ami kicsit furcsa fényt vet a gyengébbik nemre.

Fájdalommentes fogászati kezelések

Fájdalommentes fogászati kezelések

Szolgáltatás @ 07.25. 08:25

A fogászati kezelésre senki nem gondol úgy, mint egy kellemes élményre.