DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Webdesign tervezés

Jelentések @ Kedd 20:24

Több tényezőtől is függ mennyire figyelemfelkeltő és lényegre törő egy-egy tartalom

 

Országkóstoló Veresegyházán

Kultúra @ Kedd 20:21

A vidéki gazdálkodás, a természet szeretete és sokszínűsége akár a gyümölcsök adta egyedi ízek és illatok varázslatos világa tárul a szemünk elé.

 

Korszerű szennyvíztisztítás

Tech & Trend @ Kedd 20:19

Az utóbbi évtizedekben a szennyvíztisztítási technológiák fejlődését nagyban segítette elő, hogy a környezetvédelmi követelmények szigorodtak és a felelősségteljes vízgazdálkodás is nagymértékben, sikeresen megvalósult.

 

Főszerepben a tavasz és a nyár!

Otthon-Stílus @ Kedd 20:16

Míg a korábbi években a közkedvelt romantikus-virágos irány volt az iránymutató, azonban most másfajta megoldásokat is láthatunk a márkánál.

 

Üzenet nincs – vagy mégis… ?- itt a Quimby új klipje

Zene @ 06.17. 09:57

Egy szürreális világba húzz be a Quimby friss klipje, mely az Üzenet nincs című számhoz forgott. A zenekar tavaly ünnepelte 25. jubileumi születésnapját, a mostani turnén pedig a Micsodaországhoz hasonló látványvilágot viszik mindenhová, amihez jól illeszkedik a most megjelent videó is.

 

Csemer Boggie: „A lányom olyan, mint egy kis Buddha”

Gyereksarok @ 06.17. 09:54

Vannak köztük aprók és egészen nagyok is: ami viszont egészen biztos, hogy amióta Csemer Boggie édesanyja lett, számára minden napra jut valami meglepetés. Lenke lassan féléves, amit Boggie szinte el sem hisz, olyan gyorsan elrepült az elmúlt néhány hónap. Anya és lánya teljes szimbiózisban vannak, sőt a kicsi még szakmai karrierjében is inspirálja az énekesnőt.

 

Bangó Margit hungarikum lett

Celeb-les @ 06.17. 09:39

A Sláger TV 2014-es indulása óta minden héten a művészvilág színe-javát vonultatja fel műsoraiban, olyan előadóművészeket, akiket szerte az országban jól ismernek. Bangó Margit, Kossuth-díjas előadóművész már a kezdetek óta a csatorna vezető arca, amire a televíziónál mindenki méltán büszke. Külön öröm, hogy nemrég a klasszikus magyar nóta és az elismert énekesnő is hungarikum lett.

 

Első alkalommal adták át a JOY Social Media Award díjait

Ott voltunk @ 06.12. 08:51

Idén első alkalommal díjazta a közösségi média legmeghatározóbb hazai alakjait a JOY magazin. A Social Media Award díjátadó gálán nyolc különböző kategória jelöltjei közül az olvasók szavazati alapján kerültek ki a győztesek, többek között Rubint Réka, Csobot Adél, Kulcsár Edina, Istenes Bence, Kiss Ádám és Lakatos Márk.

 

Ikonikus játékműsort dolgozott fel legújabb filmjéhez a Nickelodeon

Mozi/Film/Sorozat @ 06.12. 08:48

Titkos kincsekkel, rejtett akadályokkal és veszélyes kalandokkal debütál a Nickelodeon legújabb mozifilmje, A legendák temploma. A kilencvenes évek népszerű amerikai játékműsorára építő élőszereplős filmben három testvér – Sadie, Noah és Dudley – ered a titokzatos templom legendájának nyomába és életveszélyes kalandok során mutatják meg a világnak, hogy a régi legenda nem csupán gyermekmese.

„Az anyaság elnézővé, megengedővé tesz és közben bekapcsol” – interjú Dobó KatávalInterview @ 03.21. 09:06

#dobó kata #anyaság
Dobó Kata nevét egy ország ismerte meg, amikor 1997-ben ő játszotta a Miniszter félrelép című filmben Marosi Tünde szerepét. Kata sikere azóta is töretlen, olyan közismert magyar filmek köthetőek a nevéhez, mint a Csak szex és más semmi, vagy a Szabadság, szerelem. Az idei GLAMOUR Women of the Year Az év színésznője kategória jelöltje 38 éves korában vált édesanyává, de mint elmondta, úgy érzi, mintha kislánya, Szofi mindig is az élete része lett volna. Katát a karrierről, a gyermek születése utáni évekről, és a nőiességről kérdeztük.
 

 Változott a karriered bármilyen szempontból, amióta megszületett a kislányod?

 

Érdekes, hogy azután kezdtem el TV sorozatokban szerepelni, miután megszületett Szofi. A gyerekem megszületése után sokkal tudatosabb lettem, most mindent annak rendelek alá, hogy neki jó legyen, és igyekszem minél több minőségi időt eltölteni vele. Ez persze nem jelenti azt, hogy a karrierem közben hanyagolom.

 

 

Szerepeidben hogyan tudod hasznát tudod venni annak, hogy anya lettél?

 

Az anyává válással együtt nagyon sok érzés hatalmasodik el az emberen. Nekem például nagyon határozott elképzeléseim voltak mindenről, de egy gyerek nem így működik. Ma már sokkal elnézőbb vagyok, megtanultam elengedni sok mindent. Sokkal mélyebbre tudok menni egy-egy szerep kedvéért a saját világomban is, de egy folyamatos féltés mindig bennem van. Szerintem a nőkben van egy kapcsoló, ami egyszerűen „bekapcsol”, ha gyerekük lesz, és ezt nem lehet soha kikapcsolni. Maga az anyaság egy nagyon összetett és csodálatos dolog, ennek hatására sok minden megváltozik az emberben.

 

 

Hogy érezted, szakmai berkekben támogatták a döntésedet, hogy anya legyél?

 

Nem merült fel bennem ez a kérdés, ez egy abszolút egyéni döntés volt a részemről, hogy gyermeket vállalok. Úgy gondolom, elsősorban anya vagyok, és másodsorban színésznő.

 

 

Változott a szemléletmódod a színészet, a szerepek iránt, amióta édesanya lettél?

 

Nem mondanám, igazából nem tudom magam ezen rajtakapni. Talán ha valaki más szemével néznénk engem, más lenne a véleményem. Én mindig komolyan vettem a szerepeimet, és hiszem, hogy ez azután sem változott meg, hogy anyuka lettem. Bízom benne, hogy a kislányom büszke lesz majd egyszer az édesanyjára.

 

 

Mi az a három dolog, ami biztosan benne van a táskádban, amióta anya lettél?

 

Nincs konkrét dolog, ez korszakonként változik attól függően, hogy éppen mire van szüksége például a kislányomnak. De víz mindig van nálam!

 

 

Hogyan tudod megteremteni a munkád és a magánéleted közti egyensúlyt?

 

Napközben Szofi óvodában van, és édesanyám is segít, ez nekem nagyon sokat számít. Sosem éreztem úgy, hogy ez nehéz lenne egyébként. Olyan, mintha mindig is így lett volna, beépült az életembe a róla való gondoskodás. Az is előfordul, hogy jön velem a színházba, amit mindig nagyon élvez.

 

 

Mit üzensz azoknak a nőknek, akik szeretnének anyává válni, de a szakmájukban is szeretnének érvényesülni?

 

Van egy belső hang, ami az évek múlásával egyre erősödik – erre hallgatni kell! Minden belefér, mindent lehet, később is, maximum egy kicsit tolódik időben a megvalósítása. Én annak ellenére, hogy viszonylag későn, 38 évesen vállaltam gyereket, nagyon szerencsésnek érzem magam. Anyának lenni egy nagyon jó és csodálatos érzés. Az anyasággal mindenki csak több lesz, aki pedig nem érzi magában az erre való késztetést, akkor még nem jött el az ideje. Tudni fogja, ha itt az ideje a gyerekvállalásnak, bennem abszolút nem volt kérdés, hogy szeretnék-e babát, vagy sem.

 

 

Miben mások szerinted a nők, mint a férfiak karrier, önérvényesítés szempontjából?

 

Kevés nő hisz magában, pedig el kell hinnünk, hogy alkalmasak vagyunk rá, egyenrangúak vagyunk a férfiakkal mi is. Jó lenne elismerni a nők hihetetlen munkabírását és a humánusságukat. Nekem szerencsére sosem okozott hátrányt az, hogy nő vagyok. De az én hivatásom teljesen más, tudom, hogy ez sajnos probléma a világban, nagyon sok nő küzd a mai napig a sztereotípiákkal.

 

 

Mennyire áll közel hozzád a Válótársak nagyon dögös, de kissé kimért, racionális gondolkodású ügyvédnője?

 

Érdekesnek találom a kimért jelzőt. Szerintem nem kimért, csak mint egyedülálló anya, sokkal keményebbnek kell lennie, sok mindenben egyedül kell helyt állnia, talán ezért érezhetik a nézők kimértebbnek. Én szeretem az erős nőket, ahogy a sorozatbeli karakteremet is, de nagyon fontos, hogy nem szabad egy határon túl mennünk. Bár a férfiak tisztelik az erős nőket, nagyon fontos az egyensúly a kapcsolatban. Szerintem semmi gond nincsen azzal, ha egy férfi például elmosogat, míg a nő érzi, hogy minden szempontból nőként van kezelve, és tiszteli a párja.

 

 

A filmezés vagy a színház áll hozzád közelebb?

 

Mindkettő jelen van most az életemben, de változó. Sok függ attól, hogy kivel dolgozom együtt, vagy milyen projekten, de nagyon szeretem a filmezést és a színészetet is.

 

 

Kislányod, Szofi mennyire „csajos”? Pörgős (tüll)szoknya, vagy legging állatos pólóval a kedvenc viselete?

 

Attól függ, milyen hangulatban van. Bármit nem lehet ráadni, de inkább csajos, igazi kis hercegnő. Nálunk 1,5 - 2 éve Elsa a sztár a Frozen-ből, vannak, hogy összegyűlnek a kis barátnőivel, és sok kis Elza játszik együtt. Imádjuk a pörgős szoknyákat is!

 

 

Milyen tanácsokat adnál az olvasóknak a nőiességük felvállalása kapcsán?

 

Az ápoltság a legfontosabb: egy minimális smink, például alapozó, szempillaspirál és szájfény teljesen más embert tud varázsolni az illetőből, és nagyon fontos, hogy megtaláljuk a stílusunkat. Egy önazonos ruhával az önbizalmunkra is ráerősíthetünk, nem kell, hogy az utolsó divat szerinti, vagy méregdrága legyen. Egy a fontos, hogy az ember mennyire ismeri önmagát, ha szettet választ, és hogy jól érezze magát a bőrében. Mindenki csodálatos úgy, ahogy van, és azt kell erősítenünk, amit mások szépnek látnak bennünk.

 

 

Az én tuti szettem például egy farmer, egy egyszerű fehér póló fekete zakóval és egy piros magassarkúval kiegészítve. Mindig beválik!

 

Melyek a legfontosabb szépségtippjeid?

 

Az ásványvíz! (nevet) Naponta minimum három liter vizet megiszok. Színésznőként vagyok annyira szerencsés, hogy sokféle stílust kipróbálhattam. Ha este az előadás miatt erős sminket viselek, akkor a hétköznapokban a visszafogottabb sminket részesítem előnyben. Személy szerint a korrektorra és a szájfényre esküszöm. Igyekszem csak természetes alapanyagokból készített termékeket használni, van például egy arcpermetem, ami termálvízből készült. És persze az alvás képes csodákat tenni, erre anyaként is szükségem van, csak most már egy kicsit kevesebb jut belőle… (nevet)

Szerző: Admin

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek:

Webdesign tervezés

Webdesign tervezés

Jelentések @ Kedd 20:24

Több tényezőtől is függ mennyire figyelemfelkeltő és lényegre törő egy-egy tartalom

Országkóstoló Veresegyházán

Országkóstoló Veresegyházán

Kultúra @ Kedd 20:21

A vidéki gazdálkodás, a természet szeretete és sokszínűsége akár a gyümölcsök adta egyedi ízek és illatok varázslatos világa tárul a szemünk elé.

Korszerű szennyvíztisztítás

Korszerű szennyvíztisztítás

Tech & Trend @ Kedd 20:19

Az utóbbi évtizedekben a szennyvíztisztítási technológiák fejlődését nagyban segítette elő, hogy a környezetvédelmi követelmények szigorodtak és a felelősségteljes vízgazdálkodás is nagymértékben, sikeresen megvalósult.

Főszerepben a tavasz és a nyár!

Főszerepben a tavasz és a nyár!

Otthon-Stílus @ Kedd 20:16

Míg a korábbi években a közkedvelt romantikus-virágos irány volt az iránymutató, azonban most másfajta megoldásokat is láthatunk a márkánál.

Hitler az erkölcsi fertő megszüntetésével indokolta a hosszú kések éjszakáját

Hitler az erkölcsi fertő megszüntetésével indokolta a hosszú kések éjszakáját

Kultúra @ 06.17. 10:00

1934 nyarán Hitler kegyetlen módon számolt le legfőbb politikai ellenfeleivel és a náci rezsim kritikusaival. A hosszú kések éjszakáján a Führer parancsára a titkosrendőrség megtámadta és likvidálta az SA vezéralakjait, köztük Ernst Röhm-öt is, akit Hitler saját maga tartóztatott le.

Üzenet nincs – vagy mégis… ?- itt a Quimby új klipje

Üzenet nincs – vagy mégis… ?- itt a Quimby új klipje

Zene @ 06.17. 09:57

Egy szürreális világba húzz be a Quimby friss klipje, mely az Üzenet nincs című számhoz forgott. A zenekar tavaly ünnepelte 25. jubileumi születésnapját, a mostani turnén pedig a Micsodaországhoz hasonló látványvilágot viszik mindenhová, amihez jól illeszkedik a most megjelent videó is.

Ismét elszürkült közösségi terek újulnak meg hazánkban

Ismét elszürkült közösségi terek újulnak meg hazánkban

Hírek - Aktualitások @ 06.07. 09:20

Lezárult a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázata, melyen elszürkült közösségi terek megújítására lehetett összesen 800 négyzetméterre elegendő festéket nyerni. A 10 ezer fő alatti települések kategóriájában a nyáregyházi Nyáry Pál Általános Iskolát, a 10 ezer fő feletti települések közül pedig a dabasi Kossuth Lajos Általános Iskolát választotta ki győztesként a szakmai zsűri.

Mit tegyünk érelmeszesedés esetén?

Mit tegyünk érelmeszesedés esetén?

Egészség @ 06.12. 08:43

Az érelmeszesedés egy érdekes fogalom. Ilyen betegség ugyanis nincs - világít rá Dr. Gulyás Tamás orvos-szakértő. Tudjuk, hogy meszes plakkok (csomók) le tudnak rakódni az érfalakon, és ha azok megrepednek, akkor az ott keletkező alvadék elzárhatja az eret, ha a plakk lassan nő, akkor fokozatosan beszűkíti az eret, de az erek csak úgy nem “meszesednek el”. Márpedig a fogalom ezt sugallja.

Élre tör az elektromos grill

Élre tör az elektromos grill

Gasztronómia @ 06.07. 09:16

A tökéletes grillezés alapja a megfelelő készülékválasztás. „A hagyományos, faszenes grillek szezonja egyértelműen a nyár. A legújabb trendek azonban azt mutatják, hogy a nyári szabadtéri sütéshez is egyre többen választanak elektromos grillsütőt. „Népszerűek ezek a sütők, mert egyenletes teljesítményt nyújtanak, egészségesen, akár zsiradék nélkül készíthetjük el velük az ételeket és sokkal könnyebb tisztítani őket, mint a hagyományos sütőket. Plusz előnyük, hogy beltéren – akár télen – is használhatóak, bár ennek ellenére szezonális termékeknek számítanak” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

Élet, halál, rohammotor- az Open Road Fest adománygyűjtést szervez

Élet, halál, rohammotor- az Open Road Fest adománygyűjtést szervez

Szolgáltatás @ 04.30. 09:56

Az Open Road Fest idén a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatja. A fesztivál célja: egy új mentőmotor árának összegyűjtése, amivel egy újabb mentési “vakfolt” válna színessé. A mentőmotorosok minden nap versenyt futnak az idővel, és a halállal, mégis fele annyi rohammotor van, mint amennyire szükség lenne. A Magyar Mentőmotoros Alapítvány elnöke Varsányi Zoltán beszélt a mentőmotoros mindennapokról.

Első alkalommal adták át a JOY Social Media Award díjait

Első alkalommal adták át a JOY Social Media Award díjait

Ott voltunk @ 06.12. 08:51

Idén első alkalommal díjazta a közösségi média legmeghatározóbb hazai alakjait a JOY magazin. A Social Media Award díjátadó gálán nyolc különböző kategória jelöltjei közül az olvasók szavazati alapján kerültek ki a győztesek, többek között Rubint Réka, Csobot Adél, Kulcsár Edina, Istenes Bence, Kiss Ádám és Lakatos Márk.

Rihanna dögös feketéje tarolt

Rihanna dögös feketéje tarolt

Divat @ 06.17. 09:50

Rihanna kivágott fekete fürdőruhájába bújnánk a legtöbben, mégis szégyenlősek vagyunk a strandon – derül ki az Arena Fashion Index legújabb felméréséből. A tökéletes bikinit napokig keressük: fontos a fazon és persze az is, hogy passzoljon az alakunkhoz. Három fürdőruhánk van, abból kettőt biztosan magunkkal viszünk a nyaralásra az Arena Plaza legfrissebb kutatása szerint.

A debmedia.hu weboldal megfelelő működéséhez és fejesztéséhez elengedhetetlenek a sütik (cookie). A weboldal megtekintésével Ön hozzájárúl a sütik (cookie) használatához. Adatvédelmi irányelvek

Bezár (x)
Bezár (x)

Várjuk vissza oldalunkra és eredményes napot kívánunk!

Beszélő bálna

Beszélő bálna

Furcsaságok @ 2012.10.23.

Emberhangokat utánoz egy bálna Kaliforniában

Hatalmas sztárparádéval nyitott meg a Budafcknpest

Hatalmas sztárparádéval nyitott meg a Budafcknpest

Ott voltunk @ 06.04. 09:12

Hazánk hírességei egy helyen gyűltek össze június elsején: a Budafcknpest store, a BP Shop legújabb üzlete a Budapest szívében. A bolt hatalmas sztárparádéval és privát partival nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A rendezvényen megjelent többek közt Fluor Tomi és Diaz, a Wellhello frontemberei, Iszak Eszti, Cinthya Dictator, Lakatos Márk, Epres Panni és Ganxsta Zolee is, a hírességek azonnal beleszerettek az új kollekcióba.