Ma 2014. április 25. Márk napja van.
Megosztás Facebook-on!Megosztás IWIW-en!Megosztás Twitter-en!Megosztás Startlap-on!Oszd meg a Citromail-lel!Add az RSS olvasódhoz!
  Véda - Keszthelyi
#  Keresés
Debrecen - AktuálisDebrecen - Aktuális Megosztás Facebook-on! Megosztás IWIW-en! Megosztás Twitter-en! Megosztás Startlap-on! Megosztás GPlus-on! Add az RSS olvasódhoz!
Celeb-lesCeleb-les
KultúraKultúra
SportSport
ProgramajánlóProgramajánló
Interview
Programajánló Programajánló / Magyar Szürke Bikák Vására
Magyar Szürke Bikák Vására
2013. október 05. Hortobágy – Pusztai Állatpark
{{TITLE}}
Xéria Ness
{{TEXT}}

Az idei, október első szombatjára eső Szürke marha Bika tenyészszemlén és vásáron a fajta legszebbjei, a harmad és negyedfű, vagy más néven a három és négy éves bikák vonulnak fel a hortobágyi gulyások kíséretében a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete és a Hortobágyi Nonprofit Kft. szervezésében.

A szürke marha fajta fenntartása szempontjából kiemelkedő fontosságú bika utánpótlás nevelésének szempontjai eltérnek más marhafajtáknál megszokott szempontoktól. Míg utóbbiaknál a hízlalás eredményei az elsődleges szempontok, addig a szürke marha bikáknál a sokfélesség, a változatosság megőrzése a cél, a rendelkezésre álló természetes tartási körülmények minél nagyobb fokú kihasználása mellett. Ennek eredményéről győződhetnekBikavásármeg a szakemberek és a nem mindennapi élmény kedvéért a Pusztai Állatparkba október 5-én kilátogató érdeklődők egyaránt.

Az Állatpark sajátos, vidéki parasztudvart idéző hangulata baromfiakkal, kecskékkel, szamarakkal, a bográcsokban fövő slambuc és szürke marha pörkölt finom illata és a messzi nyúló égbolt vár minden kedves látogatót október 5-én Hortobágyon!

 Magyar Szürke Bikák Vására
{{TITLE}}
{{TEXT}}

 Hozzászólások:

comments powered by Disqus
Egészség

Egészség

A vegetáriánus étrendek csökkentik legjobban...
A vegetáriánus étrendek csökkentik legjobban a vérnyomást
A vegetáriánus étrendek csökkentik a leginkább a magas vérnyomás kockázatát - derült ki japán és amerikai kutatók közös tanulmányából.

Like-old az oldalt!

Programajánló

Programajánló

II.DEBRECENI FÓRUM SAKK NAPOK
II.DEBRECENI FÓRUM SAKK NAPOK
2014. április 26-27. között
{{TITLE}}
{{TEXT}}
{{TITLE}}
{{TEXT}}
{{TITLE}}
kontur kft pályázat
{{TEXT}}
Oknyomozó

Oknyomozó

Fény derült a fehér gólyák egyik afrikai telelőhelyére
Fény derült a fehér gólyák egyik afrikai...
Északra, hazafelé tartanak azok a másod- és harmadéves, fiatal fehér gólyák, amelyeket az elmúlt két év során láttak el GPS-GSM-alapú jeladóval: kettő közülük kedden már az Egyenlítőt is átlépte vonulása során, illetve a faj újabb telelőterületére is fény derült a jeladóknak köszönhetően - tájékoztatta a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) programkoordinátora az MTI-t.
{{TITLE}}
{{TEXT}}
Kuncsaft navigátor

Kuncsaft navigátor

ÉLET magazin - a pozitív emberek lapja
ÉLET magazin - a pozitív emberek lapja
Pozitív Hírek... Pozitív Emberek... Pozitív Gondolatok...

Szakértők

{{TITLE}}
Víg Molnár vendéglő
{{TEXT}}
{{TITLE}}
{{TEXT}}
{{TITLE}}
{{TEXT}}

Mozi/Film

Megfilmesítik a Tigris és sárkány előtörténetét
Megfilmesítik a Tigris és sárkány...
Film készül a Tigris és sárkány című Oscar-díjas alkotás, minden idők egyik legsikeresebb ázsiai filmje előtörténetéből: a forgatási munkálatok idén júliusban kezdődnek Új-Zélandon, számos látványos szuperprodukció helyszínén.

107-es Szoba

Értékes festmények tűntek el a MODEM-ből
Értékes festmények tűntek el a MODEM-ből
Két nagy értékű festményt, Csontváry Kosztka Tivadar és Nemes Lampérth József egy-egy alkotását lopták el a Modern és Kortárs Művészeti Központ raktárából.
Könyv

Könyv

Minisorozat készül J. K. Rowling Átmeneti üresedés című regényéből
Minisorozat készül J. K. Rowling Átmeneti...
Háromórás minisorozatot készít J. K. Rowling első felnőtteknek szánt regényéből, az Átmeneti üresedésből a BBC és az HBO.
Színház

Színház

Öngyilkosok klubja
Öngyilkosok klubja
Az Öngyilkosok klubja című groteszk színművel vendégszerepel a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház május 2-án és 3-án (pénteken és szombaton) a Csokonai Színházban. A darab szerzője és rendezője a debreceni teátrum művésze: Olt Tamás. Az előadások 19 órakor kezdődnek a Víg Kamaraszínházban.
 
Oldaltérkép:
Rovatok:   Szolgáltatások:
     
Blogok: