DebMedia.hu - Legyél központban!
 

Nagy a baj a házi pálinkafőzéssel

Jelentések @ Ma 15:30

Ismét kötelezettségszegési eljárást indított Magyarországgal szemben az Európai Bizottság csütörtökön, mert továbbra is úgy véli, hogy a házi pálinkafőzés jövedéki adójának szabályozása uniós jogot sért.

 

Figyelemelterelő technikák

Technika @ Ma 15:27

Bizonyos sebészeti beavatkozások esetén a betegek éberek maradnak – s bár az eljárás biztonságos, tapasztalhatnak némi fájdalmat és szorongást.

 

Hivatalosan is divat az anyaság

Divat @ Ma 14:39

A Dolce & Gabbana még gyerekmintás ruhákat is tervezett a büszke édesanyáknak.

 

Két magyar lemez a világzene európai toplistáján

Zene @ Ma 14:02

Herczku Ágnes Bandázom című albuma és a Romano Drom Colors című anyaga is felkerült a World Music Charts Europe (WMCE) nemzetközi világzenei toplistára.

 

Rangadóval kezdjük a hazai sorozatot

Sport @ Ma 13:05

A DVSC-TEVA az Újpest FC csapatát fogadja vasárnap a Nagyerdei Stadionban.

 

Kállay-Saunders András elkészítette első stúdióalbumát

Celeb-les @ Ma 13:00

Elkészült Kállay-Saunders András első stúdióalbuma. A Delivery Boy című anyagot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon 5. helyen végzett énekes, dalszerző március 19-én mutatja be a fővárosi Akvárium Klubban zenekarával, a Kállay SAUNDERS Banddel.

 

Halott lánya gyerekét akarja világrahozni

Furcsaságok @ Ma 12:56

Saját unokáját akarja világra hozni egy 59 éves brit nő, ezt pedig halott lánya petesejtjeivel szeretné megvalósítani.

 

Most megtudhatod, hogy kapcsolatfüggő vagy-e!

Tabu @ Ma 11:24

Alig ért véget az egyik kapcsolatod, és Te máris beleugrasz a következőbe. Pillanatok alatt szerelmes leszel, a szakításra viszont képtelen vagy. Magadra ismertél?

 

A határon túli diákok is jól szerepeltek a Tőzsdejátékon

Debrecen - Aktuális @ Ma 10:15

Hónapok óta tartó selejtezősorozat után nagyszabású döntővel zárult a Közép-európai Brókerképző Alapítvány (KEBA) népszerű pénzügyi-értékpapírpiaci versenye és tőzsdejátéka, a „Tőzsdejáték Középiskolásoknak”. A Nemzetközi Bankárképző Központ épületében megtartott rendezvényen ezúttal is a pénzügyi szakma ismert szakértői előtt mérhették össze tudásukat a döntőbe jutott csapatok

Magyar Szürke Bikák VásáraProgramajánló @ 2013.10.01.

2013. október 05. Hortobágy – Pusztai Állatpark
 

Az idei, október első szombatjára eső Szürke marha Bika tenyészszemlén és vásáron a fajta legszebbjei, a harmad és negyedfű, vagy más néven a három és négy éves bikák vonulnak fel a hortobágyi gulyások kíséretében a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete és a Hortobágyi Nonprofit Kft. szervezésében.

A szürke marha fajta fenntartása szempontjából kiemelkedő fontosságú bika utánpótlás nevelésének szempontjai eltérnek más marhafajtáknál megszokott szempontoktól. Míg utóbbiaknál a hízlalás eredményei az elsődleges szempontok, addig a szürke marha bikáknál a sokfélesség, a változatosság megőrzése a cél, a rendelkezésre álló természetes tartási körülmények minél nagyobb fokú kihasználása mellett. Ennek eredményéről győződhetnekBikavásármeg a szakemberek és a nem mindennapi élmény kedvéért a Pusztai Állatparkba október 5-én kilátogató érdeklődők egyaránt.

Az Állatpark sajátos, vidéki parasztudvart idéző hangulata baromfiakkal, kecskékkel, szamarakkal, a bográcsokban fövő slambuc és szürke marha pörkölt finom illata és a messzi nyúló égbolt vár minden kedves látogatót október 5-én Hortobágyon!

Szerző: Admin

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek:

Maribori csodavívás debreceni főszereplőkkel

Maribori csodavívás debreceni főszereplőkkel

Sport @ Ma 08:20

Az egyéni küzdelmek után február utolsó napján ismét pástra léptek a debreceni fiatalok a maribori Európa-bajnokság kadet csapatversenyein. Fekete Laura a női párbajtőr válogatott egyik vezéreként ezüstérmet nyert, míg Urbán Ádám a kardcsapat hőseként vívhatott a bronzéremért.

Megtanultam nőként helytállni ebben a szakmában. - Veres Mónika Nika

Megtanultam nőként helytállni ebben a szakmában. - Veres Mónika Nika

Zene @ Ma 07:47

Az önálló kategóriába sorolandó Király Lindától eltekintve, jelenleg egyetlen magyar énekesnő dobogtatja meg szívemet Whitney Houstonhoz hasonlóan. Veres Mónika NIKA fejlődését az elmúlt egy évtizedben közvetlen közelről kísérhettem figyelemmel, s bámulatos az az út, amelyet megtett. A világszintű tehetségű és felkészültségű előadóművész minden alkalommal megáldja azt a színpadot, amelyre tündérlépteivel csillagport hint.

A kannabisz aktív összetevői képesek újranöveszteni az agysejteket

A kannabisz aktív összetevői képesek újranöveszteni az agysejteket

Furcsaságok @ Ma 07:36

A múltban komoly, megtervezett propaganda bírálta a marihuána használatát, és próbálta elijeszteni az embereket még attól is, hogy kipróbálják. Érdekes azt megvizsgálni, hogy soha senki nem halt bele önmagába a marihuána használatába, sőt, a marihuánával összefüggő egészségügyi aggályok igen minimálisak a rendkívül népszerű alkoholhoz, cigarettához, és az egyre aggasztóbb gyógyszerhasználathoz képest. Mi a közös ebben a három dologban. Ezek legálisak, szinte mindenhol a világon. Itt valami hibádzik...

Heti horoszkóp március 2-től 8-ig

Heti horoszkóp március 2-től 8-ig

Ezoterika @ Ma 07:32

Cikkünkből útmutatást meríthetsz a hétre!

Optikai illúziók - interaktív kiállítás

Optikai illúziók - interaktív kiállítás

Programajánló @ Péntek 15:27

Időpont: 2015. április 30, Csütörtök - 2015. május 24, Vasárnap Helyszin: Kölcsey Központ

PLAYIT SHOW - DEBRECEN

PLAYIT SHOW - DEBRECEN

Programajánló @ Péntek 15:21

Időpont: 2015. május 16, Szombat Helyszin: Főnix Csarnok

 
Velencei karnevál, a karneválok karneválja

Velencei karnevál, a karneválok karneválja

Ott voltunk @ 01.25. 09:22

Ki ne hallott volna már a karneválok karneváljáról? A szebbnél szebb viseletekkel és maszkokkal tarkított, két hétig tartó velencei ünnepség ősi hagyományokra épül. Bár kevésbé látványos, mint a riói karnevál, de szintén világhírű, és nemcsak a városiakat mozgatja meg, hanem világszerte több ezer embert vonz a városba.