Néhány szilveszteri üzenet, ha unod a BÚÉKOT

Néhány kedves üzenettel segítünk, ha már unalmas a sima boldog új évet.

1.
Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2020-at ír az egész világ. Ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

2.
Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot! Az én szívem már felébredt, küldöm is az üzenetet: boldog új évet kívánok!

3.
Adjon Isten minden jót, jobb évet, mint tavaly volt. Mitől félünk, mentsen meg, amit várunk, legyen meg. Szeretetet, békességet, egészséget – boldog új évet!

4.
Az élet tele van reménnyel: naggyal és néhány szerénnyel. Kívánom, teljesüljenek álmaid, kimondott és kimondatlan vágyaid! Boldog új évet kívánok!

5.
Szilveszterkor, ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

6.
Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok neked nagyon boldog évet!

7.
Üzenetem nem túl hosszú, úgyse tudnád elolvasni. Majd ha holnap újra látod: boldog új évet kívánok!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom