Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    29°C
     

Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepekre a kikapcsolásokat

Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepekre a kikapcsolásokat

A karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban senki sem marad villany nélkül. Az elmúlt évek gyakorlatához híven az E.ON csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél az ünnepi időszak alatt, 2017. december 15-től 2018. január 7-ig – írja a kapos.hu.

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából, az E.ON – ahogy az elmúlt években, úgy az idén is – szünetelteti a 63 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2017. december 15. és 2018. január 7. közötti ünnepi időszakban.

Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel egyetemes szolgáltató állnak szerződéses viszonyban. Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

(Forrás: kapos.hu)
(Fotó: Patrik Stollarz/Getty Images)

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook