DK-Szolidaritás: Orbán kiüríti a kasszát a választásokig

Vagy az EU-t vagy a miniszterelnöki széket fogja elhagyni.

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese jelentette be egy konferencián, hogy az Orbán-kormány idén március 15-ig elkölti az országnak 2020-ig járó összes EU-s pénzt. Erre csak két magyarázat lehetséges: Orbán vagy eldöntötte, hogy a választások után kilép az EU-ból, vagy egyszerűen csak ennyire nem biztos a győzelmében.

A Demokratikus Koalíció szerint hiába üríti ki a kasszát a Fidesz, a magyarok az EU-t sem fogják elhagyni és az ellopott pénzeket sem hagyják majd a fideszes oligarcháknál. A DK-Szolidaritás szövetség a kormányváltás után minden gyanús közbeszerzést ki fog vizsgálni és minden közpénzből élő fideszes oligarchát bíróság elé fog állítani! Ezért kár gyorsan jó előre ellopni a magyarok pénzét, de örülünk, hogy a választásokhoz közeledve egyre idegesebben turkálnak a közösben a fideszes enyves kezek. Van okuk az idegességre.

Molnár Csaba, DK, ügyvezető alelnök, kampányfőnök

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom