Hurrá a héten már megjön a tavasz!!!

Kedden borongós, csapadékos napunk lesz, és szerdán is csak lassan javul az idő. Csütörtöktől kezdődik az intenzív melegedés, és a hétvégén akár 18, 19 fok is lehet!

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt erősen felhős, borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor, illetve kezdetben nyugaton havas eső, valamint átmenetileg ónos eső is lehet.  Délután erősen felhős, borult lesz az ég. Ismétlődő jelleggel többfelé kell esőre, záporra készülni, de közben fokozatosan gyengül a csapadék. Élénk lesz a déli, délkeleti szél, a csúcshőmérséklet 2, 8 fok között alakul.

Szerdán délelőtt erősen felhős lesz az ég. Nagy csapadék nem várható, de gyenge eső többfelé is előfordulhat.  Délután időnként átmenetileg elvékonyodhat a felhőzet, de nagyrészt még mindig erősen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem várható, elszórtan azonban kialakulhat gyenge eső. Változó irányú szél lesz. 4, 9 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Csütörtökön nyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható. A délnyugati szél mérsékelt lesz. Kora délután 4, 9 fok várható.

Pénteken északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de némi napsütésre is számíthatunk. Számottevő csapadékra nem kell készülni. Megélénkül a déli szél. 10, 15 fokra melegszik a levegő.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb napos időszakokra készülhetünk. Csapadék nem lesz. Élénk lesz a déli szél. 13, 18 fokra számíthatunk.

Vasárnap a gyakran erősen megnövekvő felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is készülhetünk. csapadék nem várható. Megerősödik a délnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 19 fok között alakul.

Hétfőn északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, változékony időre készülhetünk. Erős lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 14 fok között alakul.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom