Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    13°C
     

Ilyen lesz az időjárás hétvégén

Ilyen lesz az időjárás hétvégén

Fotó: Gazdag Eszter

Pénteken ismét egy gyenge front okoz borongósabb időt, néhol csapadék is lehet. A hétvégén sem emelkedik jelentősen a hőmérséklet, és a reggeli fagyok is tartósnak bizonyulnak.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt egyre több lesz a felhő felettünk, délen lehetnek eleinte hosszabb napos időszakok. Csapadék nem valószínű.  Délután erősen felhős, borult időre van kilátás. Északon néhol hószállingózás, nyugaton kisebb eső előfordulhat, nagy csapadék azonban sehol sem várható. Megélénkül a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Szombaton kezdetben a változó felhőzet mellet pár órára kisüt a nap, majd délután újra erősebben megnövekszik a felhőzet. Napközben csapadék nem várható. A délkeleti szél élénk lesz. 2, 7 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap erősen felhős, borult lesz az ég, szórványosan alakulhat ki kisebb havazás, havas eső, eső. Élénk lesz az északkeleti szél. 1, 6 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hétfőn csökken a felhőzet, több órára kisüt a nap. Csapadék nem várható. Az északi szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul.

Kedden a napos időszakok mellett időnként megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem alakul ki. Változó irányú szél lesz. Kora délután 3, 8 fok várható.

Szerdán sok napsütés várható, csapadék nem lesz. A délnyugati szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook