Januártól éjjel-nappal nyitva tart a Belvárosi plébániatemplom

Január 1-jétől éjjel-nappal nyitva tart a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom – közölte Osztie Zoltán plébános az MTI-vel.

A közlemény szerint 2018. január 1-jén 0 órakor folyamatos szentségimádás kezdődik a Március 15. téren lévő templomban, így az év bármely napján, a nap bármely órájában felkereshető lesz az Oltáriszentség.

A szentségimádás kápolnájának kialakítása és a folyamatos szentségimádás megszervezése része a 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészítő munkáinak – írta a plébános.

A szentségimádásba regisztráció nélkül is be lehet kapcsolódni, de a templom munkatársai azt kérik, aki tudja, mikor szeretne imádkozni, regisztráljon a plébánia honlapján, hogy megkönnyítse a folyamatos jelenlét biztosítását az Oltáriszentség előtt. A szentségimádásra regisztrálni, illetve arról bővebb információt olvasni az orokimadas.belvarosiplebania.hu oldalon lehet.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom