Legyen a Te kiskedvenced is véleményvezér!

Keressük az Influencer Festival kabalaállatát

Dr. Rex, a legszőrösebb asszisztens, Hopsz, a nyuszi vagy Koki, a papagáj? – vajon ki lesz szeptember 19-én az Influencer Festival kabalaállata? A Budapest Music Centerben nemcsak az „Állati influencerek” kerekasztal beszélgetésen lesz a négylábúaké a főszerep, de egy szerencsés nyertes is részt vehet kedvencével az eseményen. A kabalaállat címért olyan szőrös és tollas kiskedvencek is versenybe szálltak, mint Dr. Rex, az igazi celEB, Hopsz, az árván maradt törpenyuszi, vagy Koki, a törött szárnyú nimfa papagáj.

Dr. Rex

Az Influencer Festival legállatibb kerekasztal beszélgetésén rengeteg hasznos tippet, tanácsot leshetünk el Kevin, Berki Jack, Bella, Disco Discovers, és Reynard gazdáitól az állati véleményvezérekről, a fesztivál kabalaállataként pedig egy szerencsés nyertes is betekinthet az influencerek világába. Dr. Rextől sem áll távol, a celEbkedés, hiszen a „legszőrösebb asszisztensként” évek óta élvezi a média figyelmét.

„Négy éve fogadtam be Rexet, az első „paciense” én voltam. Ő az egyetlen “hivatalosan rendelő” eb, aki háziorvosi rendelőben az ország “legszőrösebb asszisztenseként” dolgozik mellettem. Diplomás személysegítő kutya, aki rengeteget segít nekem: egyszerűbb vele a vizsgálat, a gyerekek imádják és az injekció sem fáj annyira. A róla elnevezett egyesületünk célul tűzte ki a gyermekek és kutyák harmonikus együttlétének, valamint a családi “kutyázás” népszerűsítését. Dr. Rex néven közszereplő a Facebookon, tevékenységünket aktívan tízezrek folyamatosan követik a közösségi oldalon, valamint az írott és elektronikus médiában”

árulta el Dr. Rex gazdája, Dr. Varga Károly gyermekorvos.

Az első állatbarát szakmai fesztivál kabalaállat címéért versenybe szállt még többek között Hopsz, az árván maradt és befogadott törpenyuszi, Koki, a törött szárnyú nimfa papagáj, Mogyi, a frenchie, vagy Maylo, a Golden Retriver keverék, aki Cesar Millan „kuytasuttogóval” is szerepelt egy színpadon. Az állati influencerek mellett Magyarország legnépszerűbb véleményvezéreivel találkozhatnak az érdeklődők a Budapest Music Centerben, többek között Dukai Reginával, Iszak Esztivel, Marsalkó Dáviddal, Király Viktorral, Rubint Rékával, Liluval, Mádai Viviennel, Berki Krisztiánnal, vagy Pamkutyával, Szirmai Gergellyel és Pollával. A kerekasztal beszélgetéseket pedig olyan szakemberek moderálják, mint Gál Petra, Hajagos Rita, Simon Krisztián, Szántó Péter és Tőrös Balázs.

Keressük az Influencer Festival kabalaállatát!

Küldj egy képet vagy videót kedvencedről az influencerfestival@hinora.hu e-mail címre és egy rövid indoklást: szerinted miért ő legyen a fesztivál kabalaállata?

A legjobb képekből és videókból a zsűri választja ki a nyertest.

Nyeremény: Az Influencer Festival kabalaállata és két kísérője részt vehet az egész napos rendezvényen.

Játék ideje: 2018. augusztus 1-től 2018. szeptember 10-ig

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom