Liberálisok: van botrány az Elioson túl is – A Liberálisok kiegészítették a Fidesz sorvezetőjét

A Magyar Liberális Párt összeállított egy sorvezetőt a kormánypárti politikusok számára, a Fidesz-központ ugyanis nem adta meg minden témában a szükséges panelmondatokat, amelyeket a képviselőiknek használniuk kellene megszólalásaik során vagy az okvetetlenkedő újságírók kérdéseire válaszolva.

A Liberálisok így nyújtanának segítséget azoknak a fideszes politikusoknak, akik sorvezetőre szorulnak egy váratlan kérdés esetén. Az alábbiakban összeszedtük a Fidesz legbotrányosabb ügyeit, amelyekre eddig még nem sikerült egyetlen kormánypárti képviselőnek sem tisztességes választ adnia.

1. Elios-ügy (kiegészítés): Brüsszel bosszúból szállt be a magyarországi kampányba, miután nem sikerült megbízniuk Tiborcz cégét azzal, hogy pályáztatás nélkül, túlárazva újítsa fel az uniós negyed köz- és belső világítását is. Az ajánlathoz összekötőnek az Orbán-kormányt kérték fel, a kabinet azonban ragaszkodott a szabályos úthoz, ezért a kérést csípőből visszautasították. Ezek után természetes, hogy ránk küldték az OLAF-ot.

2. Tücsök-bogár: Fazekas miniszter úr a bevándorlók étkezési szokásairól szóló nyilatkozatában ara utalt, hogy az ellenzék olyan bogaras, hogy mindenbe megpróbál belekötni. Tücsköt-bogarat összehordanak, hogy mindenféle ostobasággal megetessék a magyar embereket. Vagyis arról beszélt, hogy ilyen állatságok csakis Soros Györgytől származhatnak.

(MTI – OS)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom