Már Kósa Lajos is lemondatná Borkait

Kósa Lajos már a polgármesterségről is lemondatná Borkait.

Vasárnap este a Hír Tv Bayer show-jában Kósa Lajos arról beszélt, hogy új választás kellene Győrben.

“Az egyszeregy mindenki számára, azt azért látjuk, hogy akármilyen jó egy politikai teljesítmény, nem fér bele az, ami a videókon látható volt, egyik oldalon sem. Ezt el kell utasítani” – idézi az atv.hu a Fidesz alelnökének műsorban elhangzott szavait.

“Borkai kilépett a Fideszből, de Győrben is lesz még ennek szerintem konzekvenciája. Mert az egy megfontolandó kérdés, hogy akarja-e egy polgármester olyan helyzetbe hozni a saját városát, amilyenbe most Győr került. Én szerintem ez nem helyes. Tehát, az a helyzet, hogy egy tisztességes választás egyenlő feltételekkel sokkal jobbat tenne Győrnek és neki is, mint bármilyen halogató magatartás” – fogalmazott Kósa Lajos, aki a “halogatáson” nyilván azt értette – jegyzi meg a portál -, hogy Borkai Zsolt nem fogja kitölteni az ötéves ciklusát a győri városvezetés élén.

Forrás HírKlikk

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom