Saját balesetét rögzítette egy autós Budapesten

Figyelem, megrázó videói!  Gyömrői úton akart áthaladni a Noszlopy utca kereszteződésénél egy sofőr a késő esti órákban. A baleset következtében három személyt is kórházba kellett szállítani.

A Bpiautosok oldalán osztották meg a balesetről készült videót, a részletekrőlpedig maga a sofőr számolt be. Mint írta, járművét lelassította, majd benézett jobbra és az álló autó, valamint a megindult gyalogosokat látva, megállás nélkül tovább haladt. A sofőr azt is beismerte, nem tudja miért hajtott ki úgy az alárendelt útról, hogy nem nézett be alaposan balra is.

Arra emlékszem, hogy benéztem jobbra, hogy minden oké e (a videón látszik maradt egy kis lendületem), aztán a balról érkezőt már túl későn vettem észre. Én úgy gondolom, hogy mivel elindult a gyalogos, okkal feltételezhettem, a biztonságos áthaladást, de bevallom nem emlékszem miért döntöttem a továbbhaladás mellett… ” – írta videójához a sofőr, majd folytatta beszámolóját:

„A Noszlopy utcán haladtam, egyenesen akartam továbbmenni. Gyömrőim nekem balról érkezett a másik autós (bevallása szerint 60-nal). Miután kimásztam a kocsiból, szó szerint elhomályosult minden és rosszul voltam (gondolom a fejemet ért sérülés miatt). A kollégám amúgy arra emlékszik, hogy egy gyalogos felkel a földről, úgyhogy gondolom aki elindult azt az én kocsim a sodródás közben meglökte, de csak arról tudok, hogy engem a kollégám és a másik autó sofőrjét szállították kórházba (őt velem együtt egy mentőautóban) és Őt csak azért mert nyílt a légzsákja, de Ő teljesen rendben volt tudtommal.”

A tanulság egyértelmű: nagyon fontos, hogy minden járművel közrekedő sofőr körültekintően és óvatosan vezessen, hogy mindenki hazatérhessen a nap végén.

Forrás Blikk

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom