Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    7°C
     

Angelina Jolie és Brad Pitt – újra egy család lehet?

Angelina Jolie és Brad Pitt – újra egy család lehet?

A gyerekeikkel kapcsolatos legújabb történések közelebb hozhatják a sztárpárt egymáshoz, de jelenleg a színésznőn múlik, mennyit enged volt szerelmének.

Angelina exének alkoholproblémái miatt sokáig nem engedte, hogy Brad találkozzon a gyerekekkel, arra hivatkozva, hogy  függősége miatt a színész agresszív. Mostanra a bíró azonban hivatalosan is elrendelte, hogy igenis találkoznia kell a gyerekekkel, hiszen szükségük van az apjukra is: „Ha nincs kapcsolatuk az édesapjukkal, az káros rájuk nézve.” – jelentette ki.

Hozzátette: Angelinának meg kell adnia Bradnek a gyerekek telefonszámát, a köztük váltott üzenetekbe pedig a továbbiakban tilos beleolvasnia. Ennek célja, hogy a gyerekek biztonságban érezzék magukat Brad Pitt-tel. Azt kell velük éreztetni, hogy mindkét szülőre ugyanúgy számíthatnak, és nekik is egészséges kapcsolatuk van egymással.

 Angelina Jolie-nak ezt a döntést mindenképp el kell fogadnia, mert ellenkező esetben akár el is vesztheti a gyerekek állandó felügyeletét. A közeledés a gyerekek iránti rajongásuk miatt valószínűleg sikeres lesz, és rajongóik újra reménykedhetnek az egykori álomcsalád újrakezdésében.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook