Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    13°C
     

Aranypart: csak szexre kellettél

Aranypart: csak szexre kellettél

Nemrég ért véget az Viasat3 Siófokon játszódó valóságshow-ja, az Aranypart. A bulizással töltött egy hónap alatt a kilenc szereplő eleinte szinte minden lehetséges változatban összejött egymással. Azóta azonban merőben átalakultak a kapcsolati státuszok!

“Csak a szexre volt jó Gábor.” – kezdte a panaszkodást Niki.

“Kiderült, hogy nem szavahihető ember, és folyamatosan nagyzol. Az utolsó napi romantikus vacsorát és a hozzá tartozó dekorációt sem ő készítette, de úgy adta elő, mintha a saját érdeme volna. Egy napig maradt a csapat Siófokon az Aranypart forgatásai után, de már akkor szakítottam vele. Látta rajtam, hogy baj van, mire elmondtam neki, hogy nincs rá szükségem. Nem ellenkezett, csak hümmögött.” – árulta el az Éden Hotel által ismerté vált kebelcsoda, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él egy civil férfivel.

Ada és Ádám másfél hétig bírták együtt, majd megeredt a nyelvük:

“Közös megegyezéssel szakítottunk. Ádám azt állította, hogy nincs ideje rám, meg hogy folyton féltékeny lenne, ezért nem tud velem együtt bulizni. Komolytalan érvek. Másfél hétig Budapesten laktam egy hotelben, addig jó voltam neki, de utólag azt is visszahallottam másoktól, hogy közben is megcsalt fűvel-fával.” – méltatlankodott az éppen szingli Ada.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook