Select Page

  • Debrecen időjárása
    Részben felhős
    19°C
     

Babát vár Kőváry Anett

Babát vár Kőváry Anett

Kőváry Anett, a sokak által ismert és kedvelt rádiós műsorvezető nemrégiben még azzal került a címlapokra, hogy váratlanul elküldték a Class FM rádiótól, ahol azelőtt nap, mint nap hallhattuk a hangját. A hír sokakat lesújtott, hiszen Anett többezres rajongótábort tudhat magáénak, nem csak a rádióban, de a Lotus Ladies Cup autóverseny-sorozatában való szereplésének köszönhetően is. Ám nem sokkal ezelőtt érte rajongóit az újabb rossz hír, Anett idén nem indul a női autóversenyzők mezőnyében. Ennek okára néhány nappal ezelőtt derült fény, amikor a jelenleg a Radi Café műsorvezetőjeként dolgozó Anett élete legnagyobb örömhírét osztotta meg rajongóival.

„Néhány hónapja velem együtt szomorkodtatok, mikor megszűnt a munkám, nem hagytatok magamra, vigasztaltatok, drukkoltatok nekem. Én már akkor tudtam, hogy nincs miért csüggednem, mert hamarosan a legnagyobb feladat vár rám: édesanya leszek. Akkor már tudtam, de még nem mondhattam el. Most viszont már nincs akadálya, úgyhogy kérlek, fogadjátok legalább olyan örömmel a születendő gyermekem hírét, amilyen örömmel én közlöm azt most veletek!” – írta Facebook oldalán. A cserfes műsorvezető már az ötödik hónapban van és lázasan készül a baba érkezésére.

Bár sokáig titkolta, Anett most már büszkén vállalja gömbölyödő pocakját és a nagy bejelentés óta folyamatosan fogadja a gratulációkat. Természetesen a babavárást családi körben képzeli el, de azt ígérte, továbbra is igyekszik beszámolni rajongóinak élete minden fontos pillanatáról.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook