Csilla, L.L Junior egykori párja őszinte vallomása

Augusztus 31-én Hopp Csilla és L. L. Junior balesetben elvesztették a kisebbik fiukat.

Csilla most exkluzív interjúban mesélt arról, hogyan lehet túlélni a túlélhetetlent és újra megtanulni valóban élni.

“Három út áll az ember előtt: vagy öngyilkos lesz, vagy alkoholista – gyógyszerfüggő, és pszichiátrián köt ki –, vagy pedig azt választja, hogy feláll, belekapaszkodik a szeretetbe, amit a gyermeke iránt érez, és megtanul együtt élni azzal, amivel a legnehezebb ezen a földön. Én a harcot választottam magammal és az érzéseimmel.” – mondta öt hónappal kisebbik fia halála után L.L. Junior egykori párja, gyermekeinek édesanyja.

Hopp Csilla – reményei szerint erőt adva és példát mutatva sorstársainak – először és utoljára a ma megjelent Story-nak mesélte el, hogyan élte túl a tragédiát.

“Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék. Két külön életet éltem. Miközben beszélgettem valakivel, dolgoztam, vagy bármivel igyekeztem elterelni a gondolataimat, a másik énem folyamatosan látta a jelenetet. Érdekes, rémálmaim viszont nem voltak, ha nagy nehezen sikerült elaludni, akkor már nem jött elő mindez. Dávidkával azóta talán ha háromszor álmodtam, de nem a balesetről, hanem arról, hogy boldogan ölel, puszil, mosolyog rám a hatalmas szeretetével. És amikor felébredtem, azt hittem, ez a valóság, és az ébrenlét, az elveszítése az álom… Biztosan azért van ez, mert nekem olyan, mintha itt lenne velem, és ez mindig így is lesz, minden pillanatban az életem része lesz. ”

Forrás Story magazin

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom