Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    13°C
     

Cukiságfaktor az egekben: így nyaral a svéd hercegnő gyermekeivel

Cukiságfaktor az egekben: így nyaral a svéd hercegnő gyermekeivel

Magdolna, svéd királyi hercegnő szégyenlős. Ezt pedig saját maga állítja, egy interjúban ugyanis azt mesélte el, az élete teljesen komfortos és csodáűlatos, de nehezen dolgozza fel a média és az emberek érdelődését. “Nem szeretel a figyelem középpontjában lenni – mondta-, de csak azért, mert nagyon szégyenlős vagyok.”Ehhez a kijelentéshez képest igazán nagy fejlődés, az alattvalók számára pedig öröm, hogy a hercegnő saját FB oldalán olyan családi képeket oszt meg a világgal, amit idáig talán csak a családjával.

A hercegnő most férjével Chris O’Neillel és gyermekeikkel, a 7 hónapos Nicolasszal és az egy hónap híján 2 éves Eleneore-ral a Maldív szigetekre, egész pontosanKunfunadhoo szigetére utazott, hogy egy magán villában pihenje ki az elmúlt év fáradalmait. A hercegnő férjére különösen ráfért már a pihenés, az utóbbi egy évben komolyan küzdött azért, hogy magánvállalkozásával saját egzisztenciát (is) teremtsen családjának. Ennek köszönhetően költöztek át New York-ból Londonba is. Úgy tűnik, a befektetési vállalkozás már önjáró lett, így a családfő nyugodtan indulhatott el gyönyörű feleségével és gyerekeivel az óceánhoz.

A nyaraláson készült fotók pedig egyik ámulatból a másikba ejtik az embert, egyszerre irigylésre méltóak és végtelenül emberiek. Eleonore kishercegnő sebes térdét elnézve, vagy éppen a pillanatot, ahogy Nicolas herceg édesanyjához bújik mosolyogva, mi is elmosolyodunk. Hát igen, valahogy így kellene, mindannyiunknak…

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook