Select Page

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    6°C
     

Emilio kislánya kívülről fújja már az Őrült vágyat is

Emilio kislánya kívülről fújja már az Őrült vágyat is

„Egy nagyon meglepő Emiliot láthat majd a közönség, olyan lesz, mint égen a szivárvány, színes stílusokban úszkál majd” – mondta el a Fonogram díjas művész. Azt is elmesélte, hogy az utóbbi években az élete középpontjában a zene, a családja állt és elkészített egy lemeznyi anyagot is.

 

„Emiliot én vittem be először egy televízió műsorba, amikor még csak 15 éves volt. Kétkedve fogadták, de amikor felcsendült a hangja, mindenki elalélt és a többiek is megértették, hogy ő valóban egy igazi fiatal tehetség” – nosztalgiázott Bangó Margit Kossuth-díjas előadó. „Emilio zenei- és énektudása alapján azóta Magyarország hangja lett, Európa legjobb jazz dobosa és a Völklingeni világ énekverseny győztese, a zene és a ritmus a vérében van” – tette hozzá a művésznő.

 

Bangó Margitnak Emilio nemcsak karrierjének elindulását, hanem családját is köszönheti. Felesége, Tina a művésznő unokája, kislányuk pedig a három és fél éves Vivien Noa. „Ő a szemem fénye és az egyik legnagyobb rajongóm. Olyan tehetséges, mint a Nap. Este, amikor együtt van a család, műsort ad, énekel. Bangó Margitnak és Apucinak öltözik, a dalainkat kívülről fújja. A ritmust szépen tartja, tisztán dalol, imádja a zenét” – mesélte Emilio. „Ha belőle nem lesz énekes, akkor belőlem se” – tette hozzá a büszke dédnagymama, Bangó Margit.

 

A legújabb Emilio-dal az Őrült vágy klipjét a Sláger TV-n láthatja először a közönség. „Az Őrült vágy arról szól, hogyan éli meg a szerelmet egy érett férfi” – mondta el a művész. A dal klipjében Emilio és a barátai is szerepelnek. A forgatás kétnapos volt, egy hotelben és egy dunai hajón vették fel a jeleneteket. Emilio tervei szerint a három nagylemezét követően – amelyekről egyébként több dala is hosszú ideig listavezető volt -, még idén kijön egy újjal is. „Pozitív üzenetekkel teli lemez lesz, úgy gondolom, hogy kell az embereknek a mentorálás és a bíztatás, hogy amikor minden rossznak látszik, akkor is legyenek optimisták” – árulta el az énekes.

 

Emilio azt is elmesélte, hogy rengeteg üzenetet kap: már nagyon várják az emberek vissza és hiányzik nekik. „Egy sokkal tudatosabb Emiliot ismerhet majd meg a közönség. A magam producere vagyok, a saját álmaimat közvetítem, és ezt nem adnám semmiért. A Sláger TV jó társam lett, úgy érzem, mintha hazaértem volna.”

 

Emilio a Sláger Híradó vendége lesz csütörtökön 17 órától, az Őrült vágy című dal klippremierje pedig június 20-án, szombaton 14 órakor látható a Sláger TV műsorán!

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook