Gesztesi Károly, halála előtt 10 perccel még telefonált az egyik ismerősével

A színész a Bánfalvy Stúdió vezetőjének férjével beszélt telefonon. Gesztesi Károly kollégái is tanácstalanul állnak a váratlan tragédia előtt- tudtuk meg a Szeretlek Magyaroszág-tól.

Gesztesi Károly szombaton, 56 éves korában hunyt el. A színész Budapesten a Ferdinánd hídnál autózott, amikor vezetés közben rosszul lett. A kocsijával még félre tudott állni, maga hívta a mentőket.

Több járókelő is próbált segíteni neki, ők kezdték meg az újra élesztést és a mentők is hamar odaértek.
Az orvosok ötven percen keresztül küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.
Gesztesi Károly szívinfarktust kapott.

Gesztesi Károly halála ugyanakkor nemcsak a családját, hanem kollégáit is mélyen megrendítette. A színész az utóbbi időben több főszerepet is játszott a Bánfalvy Stúdió produkciói közül, és hamar belopta magát kollégái szívébe.

A csapat decemberben vonult pihenőre, de a stúdió főnöke, Bánfalvy Ágnes és egyik tanítványa úgy döntött, hogy készít egy kis meglepetést Gesztesi Károlynak. Egy kollázs várt volna rá, amelyen kollégái és közös élmények szerepeltek. Az ajándékot a színész már nem tudta átvenni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom