Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    10°C
     

Influencer kisokos: tippek, trükkök és Instabakik

Influencer kisokos: tippek, trükkök és Instabakik

1000 kép alatt nincsen poszt, szakadó eső vagy megfázás sem akadály és még egy-egy Instabaki is belefér – a legnépszerűbb influencer lányok avattak be kulisszatitkaikba, trükkjeibe a közelgő Influencer Fesztivál apropóján, ahol szeptember 19-én még több tippet leshetünk el többek között Dukai Reginától, Iszak Esztitől és Annoni Zitától. Az „influencer kisokos” hasznos tanácsokkal látja el a feltörekvőket, az influencer marketing szereplőit és a lelkes érdeklődőket.

 Dukai Regina több mint 300.000 Insta követővel az egyik legnépszerűbb social media sztár hazánkban, sikerének titka pedig az összhatásban rejlik.

 

„Figyelek arra, hogy ne csak az adott kép legyen jó, hanem legyen egységes az oldalam. Az Instagramra úgy tekintek, mint egy személyes fotóalbumra, amit telerakok szép képekkel. A célom, hogy aki megnézi az oldalam, pozitív, inspiráló tartalmakkal találkozzon, hogy felüdülés legyen betekinteni az életembe. Arra azonban ma már figyelek, hogy inkább lifestyle, mint magánéleti képeket posztoljak”

– kezdte a csinos műsorvezető, modell, aki pár hasznos trükkbe is beavatott minket.

„A jó kép kulcsa a sok fény, nyáron szinte élnek a színek. A másik titok, hogy 1000 kép alatt nincsen poszt – nevet Regina. – Sorozatot szoktam lőni egy képhez, ami minimum 300 képet jelent. Ezekből választom ki azt az egyet, amit posztolok. Egy ilyen sorozatban figyelem, hogyan mozog, libben a haj, mennyire természetes a mozdulat. Egy jó kép mögött 1000 rossz áll” – osztotta meg trükkjeit Regina, aki egy nyaralás alatt legalább 3 szett ruhát is tart magánál a webshopja készletéből, hogy minél változatosabb képeket tudjon készíteni.

 

Iszak Eszti szerint figyelni kell arra, mire mozdulnak a követők, mi érdekli őket, és azt a vonalat kell erősíteni, ha valaki sikeres social media felületet szeretne.

 

„Igyekszem változatosan feltölteni az oldalam, szeretem például az utazós képeket, amiket a követőim is várnak. Megfigyeltem, hogy szeretik a világos és minél egyértelműbb képeket is, amiken nincs túl sok zaj. Épp ezért mostanában olyan filtereket használok, amik világosítják a képeimet” tudtuk meg Esztitől, aki elárulta: megesik olykor egy-egy Insta-baki is.

„Volt már olyan fotózásom, amikor ránk szakadt az ég, de az utolsó percig is készítettük a képeket. Olyan is történt, hogy egy Instastory-t hanggal tettem ki, amit nem úgy szerettem volna megosztani, így amikor észrevettem, gyorsan letöröltem” mondta nevetve Eszti, aki kizárólag olyan ügyfelekkel dolgozik együtt, akik beleillenek a profiljába és akikkel tud azonosulni.

Annoni Zita, az Influencer Fesztivál másik fellépője egy megfázást is „bevállalt” a tökéletes fotóért, Mádai Vivien pedig az őszinteségre és hitelességre esküszik, ha a social media felületeiről van szó.

 Még több kulisszatitok 2018. szeptember 19-én a Budapest Music Centerben.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook