Select Page

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    13°C
     

Kevin Spacey a MyTV-n keveri a lapokat

Kevin Spacey a MyTV-n keveri a lapokat

A washingtoni Fehér Ház könyörtelenül számító világával ismerkedhetnek meg a Telenor MyTV nézői az AXN Now kínálatából, ha május 1-től követik az újonnan megjelent politikai drámát, Kevin Spacey főszereplésével. A karakteres színész sorozatbeli feleségét Robin Wright alakítja, aki három epizód erejéig rendezőként is részt vett a munkálatokban. A szexualitástól és erőszaktól sem mentes alkotás több Golden Globe díjat is bezsebelt, a legjobb drámai sorozat női és férfi színésze kategóriákban.

 

A történet középpontjában Francis Underwood és felesége Claire áll, akik a politikai lobbi világában lavíroznak a feljebbjutás érdekében. A sajtó mindent látó szemei elől elrejtőzve, igazi szürke eminenciásokként mozgatják a szálakat, és ebben a legkegyetlenebb eszközöket sem félnek használni. Az ármány, a manipuláció, de akár mások élete is felhasználható a hatalmi harcok sakktábláján. A sorozat Amerikában már a harmadik évadát is elérte, és az alkotók nemrégiben bejelentették, hogy a rajongók már várhatják a negyedik szériát.

 

A premier az előfizetőknek is jó alkalom, hogy válogassanak a videótár izgalmas filmjei és az élő TV csatornák műsorai közül, ugyanis a MyTV felhasználók számára május 1. és 3. között leállnak az adatforgalom számlálók. Ez az egyszeri alkalom hamarosan mindig elérhetővé válik a bevezetésre kerülő korlátlan hétvégi adatjeggyel. A kedvezmények nemcsak a meglévő, de az új előfizetőknek is járnak, így az újonnan csatlakozott ügyfelek három hónapon keresztül havi 490 Ft-ért vehetik igénybe a Telenor MyTV Videótár szolgáltatását.

 

A Telenor MyTV-ről

A Telenor, a hazai piacon elsőként, 2013 novemberében indította el online videó szolgáltatását, a MyTV-t, amelyben 30 csatorna műsora, valamint számtalan sorozat és mozifilm közül válogathatnak az előfizetők. Ezek a tartalmak az internet segítségével bárhol és bármikor megtekinthetők okostelefonon, táblagépen, számítógépen vagy akár tévén is.

A sorozatok között a fiatalabb és idősebb generációk kedvencei, mint például a Kártyavár, a Breaking Bad – Totál szívás, a The Blacklist – A feketelista, Robert Rodriguez klasszikusa alapján készült Alkonyattól pirkadatig, a Hannibal az AXN Now kínálatából, valamint az Agymenők, a Merlin, illetve a klasszikusok közül a Robog az úthenger, a Patika és a Váratlan utazás egyaránt megtalálhatók.

Az animációs- és rajzfilmsorozatok esetében is gazdag választék áll az előfizetők rendelkezésére, hiszen többek között A Mézga család, a Lucky Luke, a Magyar népmesék, a Legyél te is Bonca vagy A nagy ho-ho-horgász kalandjai is elérhetők.

Bővebben a tévézés szabadságáról, a MyTV-ről: https://www.telenor.hu/mytv

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook