Kirúgták Norbit a Mammut plázából

A Mammut bevásárlóközpont bejelentette, hogy megszüntette a franchise kapcsolatát a Norbi Update Lowcarb Zrt. -vel. A döntésüket egy, a Facebookon megjelent közleményben magyarázzák, miszerint nem értenek egyet a fitneszguru korábbi megnyilvánulásával, a világszemléletével és kommunikációs módszerével.

“Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt -vel. Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben.

Teljes mértékben elhatárolódunk Schober Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet.

Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.

Annak ellenére, hogy véleményünk szerint a termékekkel nincs probléma és biztosak vagyunk benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, mi nem szeretnénk a továbbiakban értékesíteni a termékeit.

Rövid időn belül üzletünk minden szempontból megújul. Szeretnénk a profilváltás után nagyobb vásárlóréteg igényeit kielégíteni, így ezek után is mindenkit várunk szeretettel, aki valamilyen ételintoleranciától szenved esetleg a VEGAN életmód híve, szereti az egészséges ételeket, vagy csak kávézni szeretne;)
Részletek hamarosan!
Ez a fb oldal rövidesen megszünik.”

Kedves Vásárlóink! Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt…

Gepostet von Green Life – Update LOW CARB Mammut am Sonntag, 26. Januar 2020

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom