Lebuktak a fiatalok! VV Anikó és az RTL-es Istenes Bence összejöttek?

Iszak Eszter és VV Zsófi után most VV Anikóval szűrte össze a levet Istenes Bence, aki szerdán ünnepelte a huszonnegyedik születésnapját, egy a Nyugatinál lévő klubban. Az ifjú titán, itt bulizott együtt Anikóval, és miután megunták a nyüzsgést, kimentek a levegőre beszélgetni, ahol nemcsak pár szó hagyta el a fiatalok száját, hanem elcsattant egy csók is közöttük. A Bors által készített képeken jól látható, hogy csókot váltanak, majd ezt követően a pár a vasúti vágányok szomszédságában keresett egy nyugodt helyet, ahonnan csak másfél óra múlva távoztak. Egyelőre homály fedi, mi történt ez idő alatt a Való Világ Rosszkislányával és a Neked Való műsorvezetőjével, Istenes Bencével.

Másnap mind két félt felkeresték, hogy nyilatkozzanak, amely során Anikó először bepánikolt, és tagadott, majd később beismerte, hogy igen kapott a szájára egy puszit az ünnepelt, és ennyi, de meg lehet nyugodni, mert a részéről folytatás nem lesz. Ezzel egy újabb név került fel a rosszkislány képzeletbeli hódítási listájára, mely várhatóan csak gyarapodni fog idővel.

 kép és cikk forrás: borsonline.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom