Ma lenne 73 éves Máté Péter

Ma ünnepelné 73. születésnapját Máté Péter aki máig tisztázatlan körülmények között halt meg.

Az egyik verzió szerint szívroham végzett vele, a másik szerint megcsúszott a lépcsőn, és beverte a fejét.

“Pontosan emlékszem a napra, mintha megéreztem volna, hogy baj lesz, rossz kedvem volt. Apu egyik kollégája személyesen jött el hozzánk, hogy elmondja a szomorú hírt”- mesélte korábban lánya, Dorka

Sokak szerint Máté Péter, ha külföldre születik, igazi világsztárrá válhatott volna, itthon azonban csak a halála után ismerték el igazán. Bár számos slágere maradt az utókorra, többek közt az Azért vannak a jó barátok, a Most élsz, az Elmegyek, a Zene nélkül mit érek én, rövid élete során önálló nagy koncertet sosem adott.

A legendás énekes özvegye 2019 februárjában azt nyilatkozta, nagyon boldogan éltek együtt, ezen a megélhetési nehézségek sem változtattak: férje sokáig nagyon kevés pénzért lépett fel különféle rendezvényeken és esküvőkön.

– Halála előtt két évvel kezdett egy kicsit jobban menni anyagilag, felfedezték, kezdték megbecsülni, népszerű lett. Mégis úgy döntött, abbahagyja az éneklést, aztán a hangszerelés, a zeneszerzés és a színház felé fordul.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom