Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Felhős
    26°C
     

Majka bejelentése Curtis kábítószerezéséről

Majka bejelentése Curtis kábítószerezéséről

Őszintén vallott Majoros Péter (Majka) szerda este a SZIN színpadán arról, hogy befejezi Curtissel a közös munkát, de azon kívül még a barátságukat is lezárja.

„Sajnos az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül úgy látszik, hogy az én barátom nem tud meglenni. És az van, hogy sajnos sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a jóisten neki adott. Ez a harmadik barát pedig nem más, mint a k..szott mocskos g..i kábítószer. Sajnos, az elmúlt öt évben annyi mindent megpróbáltunk megtenni, annak érdekében, hogy ez a formáció megmaradjon, de nem sikerült. (…) Sajnos el kellett, hogy köszönjünk Curtistől. (…)”

– kiabálta Szegeden a mikrofonba.

Majoros szavai – azon felül, hogy vagy segítenek leszokni Curtisnek a tudatmódosítókról, ha szed ilyet – komoly vádak, melyek mellett a rendőrség sem mehet el. Európában az egyik legszigorúbb drogtörvény a magyar. Zéro tolerancia van a birtoklásra, a fogyasztásra, és a terjesztésre is.

A Bors az ominózus bejegyzéssel kapcsolatban megkereste az Országos Rendőr-főkapitányságot, arról érdeklődtek: várható-e, hogy büntetőeljárás indul a drogvád miatt. Az ORFK kommunikációs osztálya a konkrét esetet nem kommentálhatja, ugyanakkor leszögezték: „a rendőrség a hivatali hatáskörében, valamint a nyomozó hatóság tagjának a hivatali minőségében tudomására jutó jogsértések esetén minden esetben megteszi a szükséges intézkedéseket, adott esetben szabálysértési, vagy büntetőeljárást kezdeményez.

Forrás: kisalfold.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook