Majka kiakadt Puzsérra és megfenyegette

Elkezdődött a celeb háború

A balhé onnan indult ki, hogy Puzsér elkezdte negatívan méltatni Majkát és az általa kitalált és vezetett műsort a ‘ Nyomd a gombot tesó’-t, mely hatalmasat bukott a Tv2 esti műsor sávjában.

Puzsér szerint ” Majka papa saját fejlesztésű vetélkedője is a földbe állt”, így – mind fogalmazott –  “hiába verte nyálát az ózdi hős, hogy majd megújítja vele a televíziózást Magyarországon”.

Az ózdi repper ezen jól felhúzta magát és keményen visszaszólt Puzsérnak a közösségi oldalán.

“Most komolyan! Ki alkalmazza Puzsért? Ki a f.szom ad pénzt azért, hogy megnézze, vagy elolvassa ezt a nyilvánvaló bolondot?…Vagyis ez hülyeség mert a bolondért én is adok pénzt a cirkuszban…De b.szki!!! Ott a bolond civilben nem bolond!!! Ez meg fullba nyomja a kretént 0-24ben. Az ő jelenléte, és használata a médiában meglepőbb, mint Donald Trump elnöksége, vagy a britek Brexitje. Egyedül az ő részéről értem ezt az egészet. Szegénykémnek valamit kell csinálnia, hogy legyen pénze Xanaxra. Elhasznált panelmondatok, kamu intelligens beszólások, évről évre a nélkülözésből fakadó emberutálat…Tényleg kíváncsi lennék egy pszichiáter véleményére róla. Az egyetlen esélye ennek a szánalmas p.csnek,hogy egyszer valahol összefutunk és akkora barackot nyomok a fejére, hogy benne lesz a híradóban két hétig.”

Csak ennyi kellett Puzsérnak, aki nem arról híres, hogy befogja a száját és a tőle megszokott hangvétellel válaszolt.

“Bevallom, érzek némi büszkeséget, hogy egy ekkora formátumú előadóművész és televíziós személyiség akar pofán verni.

Vajon mit tenne Majka papa fordított helyzetben? Szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Előadna egy dalt, amelyből kiderülne, hogy ebbe a félelembe ő ma még belehal, aztán beülne az étterme előtt parkoló luxuskocsijába, és szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Két facebook-promóció közé beékelne egy bejegyzést arról, hogy milyen szánalmas p*cs az, aki Mészáros Lőrinc tévéjének jól tartott porondmestereként azon szakmázik, hogy engem ki és miért fizet, ahelyett, hogy azt a kérdést tenné fel, őt ki és miért fizeti, aztán szaladna a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg? Esetleg megpróbálná megkülönböztetni a bolondot a bohóctól, ha már pénzt adott érte, és már szaladna is a rendőrségre, hogy a biztos urak védjék meg?

“Nem kell a kamugengszterkedés, Majka papa! Mindenki tudja, hogy bőven van mit vesztened, ahhoz pedig úgy ragaszkodsz, hogy a tíz körmöd is beletörik”

Nos, azt nem tudjuk, hogy Majka mennyire erős szájkaratéban és viszonozza e a megmondó ember véleményét, de abban biztosak vagyunk, hogy tettlegességig nem fajul el a dolog.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom