Méregdrága bringával száguldozott Molnár Andi

 Az Okostelefon Akadémián több magyar startup cég is bemutatkozott, hiszen a mobilszolgáltató hamarosan programot indít ezek támogatására. Az eseményre Molnár Andi is ellátogatott, hogy megismerkedhessen az egyik ilyen céggel, amely okoskerékpárok fejlesztésével foglalkozik. Andi ki is próbálta a méregdrága, de hipermodern bicajokat.

„Amikor rosszabb a hangulatom a párom mindig azt mondja, inkább elvisz biciklizni, hogy végre mosolyogjak egyet. Ez valóban segít, a kerekezés egyből felszabadít, és kivirulok. Nem is bírom a pesti autós forgalmat, úgyhogy amint tavaszodik, azonnal a biciklimre pattanok. Egy ideje már nem csak szeretek, de merek is Budapesten tekerni. Úgy kezdem a reggelemet, hogy megnézem az időjárás jelentést, és ha szép napot ígér, akkor biztos, hogy két keréken indulok el” – mondta Andi, akinek az okosbringa GPS funkciója azonnal belopta magát a szívébe.

„Nem szeretek kérdezősködni, ezért már régen is a jól bevált térképekre esküdtem. Bár jól tájékozódom, ennek ellenére gyakran használom a GPS-t, ezen a kijelzőn is ez a kedvenc funkcióm” – magyarázta a táncművész, aki azt is felismerte, hogy mennyi hasznát vehetné annak, ha az okoskerékpárokhoz hasonlóan saját városi biciklijét is összeköthetné a telefonjával.

„Amíg a belvárosban laktam, nem figyeltem, mennyit megyek, de amióta elköltöztem onnan, már rendesen érzem a lábamban a távolságot, és érdekelne, hány kilométert tekerek, vagy mennyi kalóriát égetek el vele” – tette hozzá nevetve Andi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom