Select Page

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    1°C
     

Rockra vált Kozsó – ismét makkegészséges és fejest ugrott a munkába

Rockra vált Kozsó – ismét makkegészséges és fejest ugrott a munkába

Újra a slágerlistákat ostromolja a Szomorú szamuráj!

Végre egyenesbe jött Kozsó élete! Az énekes karrierje szakmai válságban volt, ráadásul évekig komoly egészségügyi problémákkal is küzdött. De kijött a hullámvölgyből: újra makkegészséges, amelynek köszönhetően hihetetlen energiákkal ugrott ismét fejest a munkába. A Sláger TV Nekünk8 című műsorában nagy terveiről mesél Zoltán Erikának: rockos hangzásvilág, két vadonatúj nagylemez, na és természetesen ismét a slágerlisták meghódítása a cél!

A rajongók legnagyobb örömére Kozsó pár hónapja bejelentette, hogy ismét összeáll az Ámokfutók: régi zenésztársával, Csontival kiegészülve élesztik fel a 90-es évek nagysikerű bandáját. Mint az a Sláger TV Nekünk8 című műsorának szerdai adásából kiderül, a betegségéből már felépült énekes valóban komolyan gondolja, hogy ismét a csúcsra repíti a bandát: hihetetlen vitalitással dolgozik nagy tervein. Zoltán Erikának többek között arról is beszél, hogy az Ámokfutók jubileumi, 25. évfordulója alkalmából egy vadonatúj duplalemezen dolgoznak. A korongon közel 40 szám között épp úgy megtalálhatók lesznek a régi nagy klasszikusok átdolgozott változatai, mint ahogy a vadonatúj, eddig soha nem halott Ámokfutók dalok is. Kozsóék az adásban előadják egyik legújabb dalukat, a Big Love-ot is.

Emellett az is kiderül, Kozsó az Ámokfutók mellet a szólókarrierjét sem tette parkolópályára, ugyanis még idén egy önálló albummal is jelentkezik. Ezen a lemezen az énekes egy másik oldalát mutatja be, az eddig megszokott stílus mellet rock dallamok is felcsendülnek majd a lemezen.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook