Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    29°C
     

Szabó Zsófi: Társaságban a legjobb alkotni

Szabó Zsófi: Társaságban a legjobb alkotni

A meggy kapott főszerepet a Pestújhelyi Gyermekotthonban, ahol a kis lakók meggymagokból készítettek párnákat, és ebben a két csinos színésznő segített nekik. Som-Balogh Edina kétéves kisfiával, Noellel együtt érkezett. „A meggymag párna nagyon ötletes ajándék, amelynek ráadásul rengeteg jótékony hatása van. Amikor Noel kicsi volt és fájt a hasa, én is próbálkoztam ehhez hasonló természetes gyógymódokkal” – árulta el a csinos anyuka, aki kisfia egészségét rendszeres és bőséges gyümölcsfogyasztással is igyekszik megőrizni. „Mindig van otthon gyümölcs, és Noelnek is gyakran adok, eddig a banán, a szőlő, és a barack a befutók nála” – mesélte Edina, aki többek között egy focirajongó kisfiú párnáját is kidíszítette.

 

Míg Som-Balogh Edina elsősorban a dekorálásban segített, Szabó Zsófi magabiztos öltésekkel varrta össze a maggal kitömött huzatokat, és arra biztatta a gyerekeket, hogy bátran használják a kreativitásukat. „Társaságban a legjobb alkotni, nagyon tetszik nekem, hogy a gyerekek ennyire nyitottak és közvetlenek. Általában csak apróságokat varrok, ezért most nagyon élvezem a közös kézműveskedést. Egyébként is szívesen adok saját kézzel készített ajándékokat, általában fa alapanyagokat dekorálok. Nagyon jó érzés látni, hogy a másik fél mennyire örül a személyre szóló meglepetésnek” – mondta a színésznő, aki a gyerekekkel együtt vagy tucatnyi meggymag párnát elkészített.

 

A jó hangulatú kézműveskedésen a gyerekek kedvenc mesefigurái és motívumai kerültek a maggal teli kisebb és nagyobb huzatokra, amelyek nem csak díszként állják meg a helyüket, hanem természetes megoldásként bevethetők fájdalomcsillapításra, görcsoldásra, sőt ficamok és zúzódások kezelésére is.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook