Válassza az Oldal lehetőséget

  • Debrecen időjárása
    Főleg felhős
    15°C
     

Szabó Zsófit másolta esküvőjén Luxus Vivien

Szabó Zsófit másolta esküvőjén Luxus Vivien

Vivien és Fecsó igazán emlékezetes körülmények közt mondták ki az igent, a boldog ara csodálatos, abroncsos ruhát viselt, csakúgy, ahogy Szabó Zsófi két évvel ezelőtt

A luxusnő kétszer öltözött át, ugyanolyan dekorációt választott ugyanazon a helyszínen. Megtetszett neki a műsorvezető lagzija?

Bár már hetek óta tudni lehetett, hogy Vasvári Vivi és Fecsó végre kimondták a boldogító igent, csak hétfő este láthattuk az év vélhetőleg legdrágább és legcsillogóbb esküvőjének részleteit – írja a BORS. A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című mű­sorának különszáma volt a Lagzi luxuskivitelben, vagyis a szerelmesek nagy napja. Ám ahogy pörögtek a kockák, egyre csak az az érzés fogta el a tévéné­zőt, mintha ezt az esküvőt már láttuk volna. Az anyakönyvvezető előtt akkor is egy csodaszép szőke menyasszony állt „királylányos” ruhában, majd öltözött át a bulira, ugyanott mondta ki a boldogító igent, pontosan ugyanúgy hajókázott, hogy aztán a nagyon hasonlóan feldíszített teremben falatozzon több száz vendégével.

Az eredeti esküvőn, 2 évvel ezelőtt Szabó Zsófi és Zsolti mondta ki a boldogító igent, most pedig Vasvári Vivien és Fecsó fogadott egymásnak örök hűséget ugyanazon díszletben. Vivi lagzijára 200 főt hívott meg az ifjú pár a nyírtassi rendezvényközpontba. A luxusfeleség két ruhája tízmillióba, míg férje öltönye egymillióba került. Az asztalokat és a kertet összesen 700 szál rózsa, 300 hortenzia, 200 bazsarózsa díszítette – a dekort készítő virágkötő a mű­sorban el is mondta, ilyen drága és pazar dekorációt még ő maga sem készített. Ahogy Zsófi esküvőjén 2 éve, most Vivi esküvőjén is ugyanazok a színek uralkodtak, a hófehér, virágokkal díszített torta is szinte egyforma.

Valóban sokban hasonlított egymásra a két esküvő

Gyémánt nászajándékba

Egészen természetes, hogy egy ilyen nagyszabású lagziból nemigen hiányozhatott a csillogás, amiről nemcsak az exkluzív helyszín és a gyönyörű dekoráció gondoskodott, hanem Csősz Bogi is, aki egy rózsaszín gyémánttal kirakott gyűrűt adott az ifjú párnak.

A luxusfeleségek az ékszer értékét nem akarták elárulni, de az biztos, hogy mivel hatalmas drágakőről van szó, Bogi alaposan a pénztárcájába nyúlt vásárláskor, és még arra is figyelt, hogy Vivi kedvenc színét foglaltassa az ékszerbe. Egyébként a gyűrűn nemcsak a násznép, hanem az ifjú férj is elámult: ­ aligha volt a megfelelő ajándék ez a gyűrű. De Bogi elmondta, náluk, Törökországban az a szokás, hogy a meghívottak a menyasszonynak visznek meglepetést, lehetőségeikhez mérten minél drágább ékszereket. Őt például a saját lagziján biztonsági őrök védték, annyi drágakövet kapott.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook