Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    28°C
     

Vajon kit visz Alekosz a luxus-nyaralásra?

Vajon kit visz Alekosz a luxus-nyaralásra?

 A féléves bezártság után vasárnap este végre elhagyhatta a villát Alekosz. Beköltözésekor egyetlen fillérje sem volt, ma, pedig már milliomos, egy gyönyörű lakással, kocsival is gazdagabb, sőt nyert magának egy menyasszonyt is. Miután a nézők őt szavazták meg a VV4 győztesének, Alek titkon arról álmodozott, hogy a villában oly sokszor emlegetett volt kedvesét, Tündét viszi magával a Maldív- szigetekre, és ara-jelölt ide vagy oda, úgy tűnik, véleménye azóta sem változott.

Az említett ex barátnő állítólag nagyon kiborult, amikor megtudta, hogy menyasszony keresésbe fog a hellén hős, ami nem meglepő, hiszen öt éven át alkottak ők egy párt. Alekosz elárulta, hogy szeretne minél előbb találkozni volt párjával, aki még mindig nagyon fontos számára, és állítása szerint jobban ismer őt a lány, mint saját szülei. Sőt, arra is lát esélyt, hogy ők egyszer ott folytassák, ahol egykor abbahagyták kapcsolatukat.

Az okostojás hétfőn ugyan Veronikával indul útnak, hogy egy felejthetetlen hetet töltsenek Görögországban, mindezek mellett azonban arról ábrándozik, hogy búvárkodni fognak majd Tündével a Maldív- szigeteken, Alek ugyanis VV-s nyereményét vele szeretné megosztani.

Pedig, ha tudná, hogy ezen a két lányon kívül is bőven akadna jelentkező, aki szívesen elkísérné őt a nyaralásokra, akkor valószínű nem hezitálna annyit, kit is vigyen magával.

 kép: volovilag.blogspot.com

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook