Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    29°C
     

VV5: Attila hatalmas fölénnyel győzött

A tegnap esti összefoglaló után elkezdődött a párbaj. A két párbajozó rettentően izgult, a luxusbörtönben töltött talán utolsó percei alatt. Attila és Vera kapcsolatát leginkább a szélsőséges szóval lehetne jellemezni, hiszen vagy szerették, vagy gyűlölték egymást, átmenet sosem volt.

Attila bevonulója közben eldobta a kalapját, mint egy igazi sztár, majd elmondta, még mindig nem tudja, jól döntött-e Vera kihívásával. A „tengermély érzésű” lány bevonulásakor egy mozdulattal jelezte, hogy Attila torka el lesz vágva. Persze csak átvitt értelemben.

Rövid időn belül a szájkarate is elkezdődött közöttük. Míg Attila inkább humorosan fogta fel a párbajt, addig Vera a sérelmeit sorolta, melyeket ellenfele magatartása idézett elő.

Az adás vége előtt tíz perccel a szavazatok állása 76-24 százalékra nőtt. A Seherezádé és Fecó az Érzékenylelkű lányt, Csaba pedig Attilát várta vissza.

A párbajozókat ledöbbentette az állás, Attila meg sem tudott szólalni, Vera pedig ennyit mondott utoljára a fiúnak: legyél egy picit emberségesebb, ha te mész vissza. Attila utolsó szavai: ha te mész vissza, gratulálok, mert sokkal jobb taktikus voltál, mint én.

A párbajt végül Attila nyerte 76 százalékkal.

 

Kép: valovilag.hu

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook