Select Page

  • Debrecen időjárása
    napos
    16°C
     

Weisz Fanni: “Amikor megtanult jeleni, akkor tudtam, hogy ő lesz az igazi!’

Weisz Fanni: “Amikor megtanult jeleni, akkor tudtam, hogy ő lesz az igazi!’

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége a szépséges modell, Weisz Fanni és párja volt, akik elmesélték, hogy, hogyan ismerkedtek meg, illetve mik a jövőbeli terveik. Egy játéknak köszönhetően, az adásból az is kiderül, hogy mennyire ismerik egymást.

Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző “kihívásokat” is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, többek között, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki.

Ezúttal a műsorvezetőnél rendhagyó módon egy pár vendégeskedik, mert Fannit elkísérte vőlegénye a kosárlabdázó Hajmásy Péter, aki ha kell, tolmácsol, ha kell, magán nevet, mert minden kínos pillanatot elmesél a botcsinálta udvarlásáról, vagy akár közelgő esküvőjük részletéről, de elmesélte megismerkedésük csöppet sem szokványos történetét is. A beszélgetésben szó lesz a társadalmi felelősségvállalásról, jótékonykodásról, valamint a pár jövőbeli terveiről, egy vicces játékból pedig kiderül, hogy mekkora az összhang a pár életében.

A friss évadban Bogi, többek között, Tóth Gabit, Pápai Jocit, Viszkok Fruzsit és Rubint Rellát is vendégül látja lakása kanapéján. Ha szeretnéd tudni, hogyan jött össze a fiatal pár, milyen humoros hétköznapi szituációk veszik őket körül, vagy, hogy készülnek az esküvőjükre, akkor mindenképp nézd meg a 7kornálam legújabb epizódját Bogi youtube csatornáján. A következő adást hétfő este 21.05-kor láthatják a nézők az M2 Petofi TV-n, ahol Bogi vendége Molnár Tomi, énekes, dalszerző lesz.

LEGOLVASOTTABB A HÉTEN

Facebook