Párkapcsolat hétvégente?

Amikor pedig a miéletünkbe is bekövetkezik, értetlenül állunk a dolog előtt. Ha rólunk van szó,nem is kell évekről beszélni, hogy megrettenjünk, már egy külön töltött hétgondolata is szorongással tölt el.

Az új szerelem néhapont valami változás előtt köszönt be életünkbe, amikor már tudsz elszaladni azelkerülhetetlen események elől. Például előtted az érettségi és csak másvárosokba adtad be a felvételidet.

Nemsokára önállóéletet kezdhetsz, a szülőktől távol, a magad ura leszel, haverokkal körülvéveés annyit bulizhatsz, amennyit csak akarsz. Ez a gondolat néhány hete mégörömmel töltött el. Most azonban ha megtehetnéd, félretennéd önállósulásiszándékodat, mert Ő nem jöhet veled. Már csak néhány hónapig lehettek felhőtlenülegyütt, utána csak a hétvégék a tietek. A bulis hétköznapok képe egyszerrevégtelen szenvedésként merül fel benned. Heti öt nap, amikor a tanulás mellettmég csak a szerelmeddel töltött percek sem adnak energiát a nehézségekelviseléséhez. Hétfőtől kezdve csak a pénteket várod, hogy felülhess a vonatra,amely végre hazavisz, abba a városba, amelyben együtt lehettek.

A gimnáziumbólkikerülve mindenkinek megváltozik az értékrendje, hogy meg tudjon felelni azelvárásoknak. Ekkor már a magad ura vagy, de a felelősség is a tiéd. Megtehetedpéldául, hogy nem kelsz fel reggel, kihagyod az órát, de számolnod kell akövetkezményeivel. Nehezebb lesz megtanulnod a tananyagot, rosszabbul sikerül avizsgád, nem kapsz ösztöndíjat, ki kell hagynod néhány bulit.

Mielőttmeggondolatlanul cselekszel, vedd sorra tetteid következményeit. Ha atávkapcsolatot választod, lehet, hogy nehezebb dolgod lesz, de nem veszted el aszerelmed. Akit szeretünk, nem hagyjuk el azért, mert más városba költözik. Hatéged elhagy a barátod/barátnőd csak azért, mert hétköznap nem tudtoktalálkozni, szembe kell nézned a ténnyel, hogy nem szeret igazán. Manapság mégcsak nincs is olyan nehéz dolgotok, mint akár szüleiteknek, az internet abbanis segítségedre van, hogy akár minden nap szemtől-szembe beszélhessetekegymással.

És ne feledd,hogy aki szeret, tiszteletben tartja a döntésed, elfogadja az ezzel járónehézségeket, sőt veled együtt fog küzdeni, hogy legyőzzétek azokat. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom