Jégkék, a tél színe

Ha megkérdezzük barátnőinket, lány barátainkat, hogy melyik a kedvenc színük, jellemzően két választ kapunk: a kék vagy a rózsaszín. Persze sokaknak más a kedvenc színe, de ez a két válasz nagyon gyakori.

A télhez talán jobban illik a kék szín, mint a rózsaszín, ami inkább a tavasz és a nyár színe. Nézzük, mi az idei év egyik kedvenc színe táskák tekintetében. Természetesen a kék, de milyen kék? A lágy jégkék táska az, ami igazán nagy hódítást tudhat magáénak télen, hiszen tökéletesen idézi a havat, a jégcsapokat és mindent, ami ehhez a hideg, de gyönyörű évszakhoz kötődik.

Milyen ruhákhoz tudjuk párosítani jégkék táskánkat?

Télen sokan sötét, jellemzően fekete, barna vagy sötétszürke ruhákat hordanak. Miért? Mert az idő borongós, sok a csapadék és emiatt sok a kosz is. Így amint kilépünk az utcára, valamilyen folt keletkezik a ruhánkon. Egy kis eső, lecsorgó kosz a fáról vagy felcsapódó sár. Egy fehér ruhán ez nagyon meglátszik, a sötétebb színek viszont jobban viselik az ilyesmit.

A sötét ruha azonban nagyon komorrá tesz minket, rossz hatással lehet a hangulatunkra is, ha nagyon sötét színeket látunk. Így tehát érdemes feldobnunk öltözékünket valamivel, ami egy kicsit színesebb. Ez valószínűleg nem a cipő lesz a korábbiakban kifejtettekre alapozva. De akkor mi legyen? Feldobhatjuk téli ruházatunkat színes sállal vagy sapkával, de jól jöhet egy divattáska is, ami jól fog mutatni a sok sötét szín mellett.

Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelőt?

Két megoldás van arra, hogy megtaláljuk a tökéletes táskát. Az egyik, hogy lejárjuk a lábunkat a plázákban. Ez persze sokszor idő hiányában nem megvalósítható, illetve nem is mindenki szereti a bevásárlóközpontok zaját

A másik lehetőség, hogy keresünk egy táska webáruházat, ahol otthonról könnyen átnézhetjük a kínálatot. Télen talán ez tűnik a gyorsabb és kellemesebb megoldásnak, hiszen sokkal jobb a kanapén ülve, egy forró tea mellett böngészni, mint órákat sétálgatni.

Jellemzően online nem csak táskákat találhatunk, hanem gondolva a jövő évi nyaralásra, már kinézhetjük magunknak a következő utazótáskát is. Vagy ha éppen most ment tönkre kedvenc pénztárcánk, azt is tudjuk pótolni. Párunkra gondolva választhatunk neki egy jópofa övet vagy laptoptáskát, ha nem egy rénszarvasos pulóverrel szeretnénk megörvendeztetni az ünnepek keretében

Itt fogjuk könnyen megtalálni valódi bőr jégkék táskánkat is, ami gondolva a télre, kényelmesen ráfér a ballonkabátra is, így nem fogjuk azt érezni, hogy egész nap nyomja a vállunkat a szűk vállpánt. Ha a szín tetszik, de nem szeretjük a hatalmas méretű táskákat, akkor válaszhatunk egy kicsit szolidabb, valódi bőr oldaltáskát is.

Azért jó online táskát nézni, mert mire döntést hozunk egy plázában és harmadszorra is visszafordulunk, hogy bemenjünk egy korábban már átnézett boltba, elmegy a nap. Otthon viszont akkor és addig nézelődünk, amikor és ameddig csak szeretnénk. Félbehagyhatjuk a keresgélést és ráérünk este 10-kor foglalkozni vele, amikor már egy bolt sincs nyitva. Ugye milyen kényelmes? Irány a net!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom