Krétamanikűr

Úgy tűnik, hogy mostanság egyre több újdonság kerül piacra, ami a körmök színesítését, díszítését, izgalmasabbá tételét illeti. Lehet bársonymintás, színátmenetes, vagy akár bőrhatású, de még a körömlakk kölcsönzése is szóba jöhet! Ha csak kapkodnánk a fejünket, hogy melyiket is próbáljuk ki, akkor a listára felírhatjuk a legújabb ötletet is, a krétamanikűrt!

Az újfajta manikűr lényege, hogy egy speciális textúrájú fekete körömlakk körmökre való felvitele után (ami a jól ismert iskolatáblákhoz lesz hasonló) bármit, a fantáziának teret adva rajzolhatunk rájuk. A készletben megvásárolható szettben négy, különféle színű lakktoll lapul, amivel ha rajzolunk, teljesen olyan hatást érhetünk el, mintha egy átlagos krétával tennénk azt.

A terméket a londoni Selfridges áruházban, majd pedig az interneten is meg lehet vásárolni – április végétől –, aminek azonban eléggé borsos ára lesz, várhatóan 18 font. Azaz nagyjából 6400 forinttól kell búcsút intenünk, ha mi magunk is ki szeretnénk próbálni kreativitásunkat!

 

 

Forrás: nlcafe.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom