Nem CSAK a ruha teszi a menyasszonyt

Amikor megvan az álomruha, sokan azt gondolják, hogy ennyi, kész, vége a keresgélésnek. Pedig közel sincs vége ha azt szeretnénk elérni, hogy egy egységes, kiforrott és harmonikus menyasszonyt lásson a násznép.

Nem is gondolnánk, hogy mennyi kiegészítőt kell átgondolni a nagy nap előtt, hogy szükséges vagy sem, illetve melyik mutat jól a Ruhával és melyikkel túl sok az összhatás. És akkor még a karikagyűrű választásról nem is esett szó. Lássuk mit is kell figyelembe vennünk.

Cipő

A cipő kérdése az első, ami sokat javíthat a tartásunkon, járásunkon, persze csak ha tudjuk is viselni. Hiszen aki nincs hozzászokva a körömcipő viseléséhez, annak nem javasoljuk, hogy a nagy napon kezdje el ezt gyakorolni.

Szerencsére egyre népszerűbben a balerinacipők vagy a díszített sportcipők, amik nem csak egy új színt hoznak az esküvőbe, de roppant kényelmesek is. Hogy milyen színben? Szárnyalhat a fantáziánk, mert most nem csak a hófehér, a púder a divat, hanem használhatunk nyugodtan színeket is, mint a bordó, a lila, a zöld és a kék.

Ékszerek

Az alapigazság, hogy a kevesebb néha több. Erre mindig érdemes odafigyelni az esküvői ékszerek kiválasztásánál, hiszen senki nem akar úgy kinézni, mint egy csicsás karácsonyfa.

Alapvetően az azonos stílusú ékszerek keltenek kifinomult hatást, de idén érdemes kombinálni. A kifinomult ezüst, arany és gyémánt ékszereket párosíthatod hangsúlyos divatékszerekkel, amik együttesen keltenek modern, de ugyanakkor klasszikus hangulatot a szettedben.

Ha ezüst ékszerekben gondolkodunk a nagy napra, érdemes felkeresni az Ékszerpalota webáruházát vagy belvárosi ékszerszalonukat, ahol kedvünkre válogathatünk a medálok, nyakékek, fülbevalók és karkötők között.

Fehérnemű

Minden ruha alá illik fehérneműt húzni. Miért lenne kivétel a menyasszonyi ruha? Ebben az esetben főleg érdemes egy új és alakformáló darabot keresni, amiben jól érezzük magunkat.

A combfix pedig mondhatni kötelező elem, hiszen ez általában a valami kék és ezt dobják a nőtlen férfiak közé a csokordobás után.

Clutch

Sok helyen hallani, hogy a menyasszony ne hordjon magánál táskát, de mi van abban az esetben, ha mégis szükség van egy papírzsepire vagy esetleg egy biztosítótűre. Ezekre a lehetőségekre felkészülve érdemes egy clutch táskát beszerezni, amibe beleférnek a legszükségesebbek. Erre remekül tudnak vigyázni a koszorúslányok és ha szükség van rá, akkor rendelkezésre áll.

A hajdíszek

Az idei év a minimalista vonalaknak kedvez, bár a tiarák örök darabok maradtak idén is. Emellett érkeztek a sorba a bridecage-ek, és a statement fejdíszek, így bővült a lista. Attól függően, hogy mi megy a stílusunkhoz, válogathatunk a nagy és hangsúlyos kompozíciók közül, de ha a hagyományos dolgokat kedveljük, akkor maradhatunk a jól bevált fátyolnál, ami állandó kedvenc.

Parfüm

Végül pedig az illat az, ami nagyban meghatározhatja a menyasszony megjelenését. Ahogy Christian Dior fogalmazott, egy nőről többet árul el a parfümje, mint a kézírása. Épp ezért válaszd ki a kedvenc parfümödet, és használd bátran (bár mértékkel) az esküvődön is, így garantáltan tele leszel önbizalommal!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom