A pezsgőfürdő top 10 előnye

A mai, stresszes, rohanó világban jól tud esni, ha kicsit kikapcsolódhatunk. Manapság egyre több embernek van igénye és módja a wellness pihenésekre, amelyek testi és lelki feltöltődést és remek kikapcsolódást biztosítanak. A hévízi Hotel Palace**** számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, akár egyedül, akár a párunkkal, akár családostól érkezünk a szállodába. A Hotel Palace**** sokak számára ismerős lehet, hiszen a közeli Hévízi-tó számtalan embert vonz a környékre évről-évre. A tó meleg, ásványi anyagokkal teli vize számtalan egészségügyi problémára nyújt megoldást. 

A wellness és spa szolgáltatások előtérben

Előfordul, hogy egy-egy wellness hétvége alkalmával nincs kedvünk kimozdulni a szállodából, csak arra vágyunk, hogy a hotel szolgáltatásait igénybe vegyük és testileg-lelkileg feltöltődve, megújulva térjünk haza. A Hotel Palace**** minden ilyesfajta igényt képes kielégíteni, merthogy a szállodában széleskörűek a wellness és a spa szolgáltatások. 

A wellness és spa szerepe elsősorban  a prevenció, azaz a megelőzés, de természetesen, a már kialakult lelki és testi problémák enyhítésében is a segítségünkre lehetnek a különféle szolgáltatások, úgy, mint a nyakzuhanyos élmény medence, a finn szauna, a bio aroma szauna, a gőzkabin, a dézsazuhany, vagy éppen a pezsgőfürdő. A pezsgőfürdőnek számtalan előnye létezik, mutatjuk a leglátványosabbakat!

 

1. Feszültségoldó

 

A rendszeres stressz merevvé teszi az izmokat, ezért ez gyakran okoz fáradtságot, fejfájást és fájdalmat. A pezsgőfürdő, mint a meleg víz, a felhajtóerő és a masszázs kombinációja azonban enyhíti a feszültséget, így a stressz okozta tünetek is enyhülnek, illetve megszűnnek. 

 

2. Keringésfokozó hatás

 

A pezsgőfürdő pozitívan a hat a vérkeringésre, ezáltal a magas vérnyomás csökkentésében is szerepet játszhat. A szív-és érrendszer védelme pedig kiemelt fontosságú. 

 

3. A hő hatása az ízületi gyulladásra

 

A hőnek kitüntetett szerepe van az ízületi gyulladás csökkentésében. A meleg víz segít az izmok ellazításában, miközben enyhíti a fájdalmat és csökkenti az ízületi merevséget.

4. Mozgás szimuláló

 

 

A pezsgőfürdő masszázs szolgáltatása olyan hatást kelt az izmokban, mint a testmozgás. Ennek hatására még a fogyás is beindulhat. 

 

5. Pihentető alvás

 

A meleg vízben való üldögélés olyannyira megnyugtat, hogy sokkal gyorsabban fogunk utána elaludni és az alvás is sokkal pihentetőbbé válik.

 

6. Boldogságot hoz

 

A masszázs elősegíti az endorfin, azaz a boldogsághormonok felszabadulását, amelyeknek közismert a fájdalomcsillapító hatásuk. 

 

7. Krónikus derékfájásra

 

Az ülőmunkát végzők gyakran küzdenek derékfájdalommal. A pezsgőfürdő fúvókái által biztosított masszázs a derék fájdalmát is enyhíti. 

 

8. A légutakra is pozitívan hat

 

A meleg vízből felszabaduló gőz a légúti egészséget is javítja. 

 

9. A vércukorszintre is stabilizálja

 

Már egy-egy 30 percnyi pezsgőfürdőzés is jelentős vércukorszint-csökkenést eredményez. 

 

10. Relaxál

 

A rendszeres pezsgőfürdőzés fokozhatja az általános wellness-érzetet, segít relaxálni, mind emellett csökkenti a szorongást és eltörli a mélabút.

 

Galambos Dániel
www.caramella.hu
www.szilvesztertipp.hu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom