Az ember, aki padokat gyűjt

A padok nem a fiatalember otthonában állnak, hanem szerte a világban. Ő csupán a fotókat gyűjti. Blogjának olvasói küldik be hozzá a képeket. Egyszerű, amatőr képek ezek. A blogíró elmondása szerint:

„Egy PAD sok mindenen túlmutat. Országhatáron, nemzeten, gazdasági helyzeten, politikai beállítódáson, bőrszínen vagy valláson. Egy PAD, az „csupán” PAD. Egyszerű és tökéletes. Szimbolikus.”

És blogjának olvasói folyamatosan küldik számára a padokról készült képeket, Indiából, Németországból, Erdélyből, Budapestről és a világ sok-sok pontjáról.

A padokon történő meditatív ücsörgés, tűnődés és szemlélődés amúgy sem áll távol, se a fiatalembertől, se a blogjától. Hét éve szerkeszti már a
„MEDITÁCIÓ – a kolostor udvarán című, meditatív blogját. Ő maga pedig a kolostor őrzőjeként frissíti hétről hétre újabb írásokkal. És az elmaradhatatlan padokkal.

Írásai szerint, abban hisz:

„…ha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre.”

Hogy a padok, a tűnődés, és a meditáció vajon hozzá fog-e minket segíteni egy szebb és jobb társadalomhoz, azt az olvasóra bízzuk. A témán azért valóban érdemes lehet picit eltűnődnünk.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom