böngészés kategória

Gasztronómia

Ünnepi fogást pulykából

A karácsonyi ebédek, vacsorák magyar családi hagyományához egy ideje hozzátartoznak a pulykából készült finomságok is. Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya a megszokott fogások mellett újfajta, izgalmas pulykás recepteket ajánl…

Magyar éttermek az élvonalban

Nyilvános lett a San Pellegrino 50 Best listájának új weboldala, melyen a világ legjobb 50 éttermének kiritikusainak ajánlásai szereplnek, köztük a Babel Budapest mellett a Borkonyha, Costes és Textúra, valamint a korábban már 50 Best Bars…

Így változik az ízlésünk a borok terén

Kutatók vizsgálták már, hogy miként változik az ízlése egy embernek az élete folyamán. Arra a következtetésre jutottak, hogy míg egy csecsemő nyelvén 30.000 ízlelőbimbó található, addig egy felnőtt, 20 évesnél idősebb ember ízlelőbimbójának…

Gasztronagyikat keres a Nosalty

A Nagyiprojekt következő sztárjainak jelentkezését várja a piacvezető receptoldal  Népszerű Nagyiprojekt videósorozatának új szereplőit keresi a Nosalty.hu. A gasztromagazin különleges rovatában nagymamák ajánlják és készítik el saját…

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom