Kubebabors, Tamarind, Berbere – afrikai menüt főzhetünk Zsályával

Nemrég beszélgettünk kedvenc debreceni vegán séfünkkel, Zsályával. Le Sauge most új kulináris kalandra invitál minket.  Tematikus vegán főzőtanfolyamának első állomásán Afrikába kalauzolja el a sütni-főzni vágyókat, természetesen Debrecen belvárosában.

Közös utazás három órájára Zsálya izgalmas menü sorral készül, melynek minden alkotóelemét együtt elkészíti majd el azokkal, akik szeretnének bepillantást nyerni a teljes értékű vegán ételek világába. Különlegesség, hogy a tálaláshoz való kerámiákat a Terra Project készíti.

A főzőtanfolyam részletei Zsálya közösségi oldalán találhatóak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom