böngészés kategória

Gasztronómia

Hogyan idd a whiskyd?

Tisztán, jéggel, forrón, koktélként: nem is gondolnánk, milyen sokféle verzióban kerülhet poharunkba Skócia legnépszerűbb export terméke. Télen fel is melegedhetünk mellette, nyáron pedig ízlésünknek vagy az alkalomnak megfelelő frissítőt…

Bemutatkoztak 2018 fesztiválborai

„Jó adag határozottság, csábos mosoly, egy csokor virág és egy kis parfüm”: idén is a Borháló lesz a vendéglátó egységek kizárólagos borbeszállítója a Sziget Kft. nyári rendezvényein. A tisztán is élvezetes vagy szikvízzel lazítható fehér…

Menzareform a Debreceni Egyetemen

Hatalmas sikere volt annak a nyers vegán ételkóstolónak, amit  Varga István nyers vegán séf tartott május 15-én és 16-án a Debreceni Egyetem két menzáján.  Az ingyenes próbaebédre sokan kíváncsiak voltak, az egyetem hallgatói és…

Cidereket vizsgált a Nébih

Legújabb Szupermenta terméktesztjén a cider elnevezésű alkoholos italokat ellenőrizte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A 9 alma alapú cider megfelelt a laboratóriumi vizsgálatokon, de 4 termék esetében minőségi vagy jelölési…

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom