Csemer Boggie: „A lányom olyan, mint egy kis Buddha”

  Csemer Boggie és kislánya között teljes az összhang. Lenke ráadásul nem csak a közvetlen környezetével, de másokkal is nagyon barátságos, ami Boggie számára külön öröm. A pici már most nagyon nyitott, bármerre járnak, nem igazán lehet kibillenteni a lelki nyugalmából. Ahogy Boggie fogalmaz: egy igazi kis csoda, aki ahogy cseperedik, napról napra valami újdonsággal lepi meg szüleit.

„Nagyon élvezem az anyaságot. Csodálom, ahogy Lenke egyre ügyesebb, és érdeklődik a világ dolgairól, fantasztikus ezt megélni. Már 4 és fél hónaposan elkezdett forogni, mostanában pedig a hangját is egyre jobban próbálgatja. Kifejlesztett egy rendkívül vicces „sárkány hangot”, amin a férjemmel mindig nagyon jókat nevetünk” – kezdte Boggie.

„Amióta ő van, saját magamon is rengeteg változást vettem észre: sokkal jobban odafigyelek az apró részeletekre, jelekre, jobban utánamegyek dolgoknak. Az ő nyugodtsága rám is átragad, Lenke olyan, mint egy kis Buddha. Szinte semmilyen körülmények között nem lehet kimozdítani a lelki békéjéből. Nagyon alkalmazkodó, legyünk akár zenekari próbán, egy hosszabb utazáson vagy egy orvosi vizsgálaton, ami miatt éppen a legszebb álmából ébresztettük fel. Legutóbb ugyanis ez történt, amikor a Czeizel Intézetben jártunk, a gyermekgyógyászok által is ajánlott csecsemő kardiológiai vizsgálaton. Én biztosan sokkal nyűgösebb lettem volna hasonló helyzetben, bár való igaz, hogy mindenki annyira kedves és barátságos volt, hogy egy pillanatra sem merülhetett fel benne, hogy bármitől is tartania kéne” – tette hozzá Boggie, aki azt is elmondta, hogy kislánya nemcsak a mindennapokban, de zenei karrierjében is óriási hatással van rá. Készül a harmadik lemez, és soha nem álltak még olyan jól a próbákkal, mint most.

 

Címkék

Debmedia Online Magazin
Új felhasználó regisztrálása
Name (kötelező)
Jelszó Visszaállítás