A debreceni négyesikrek köszönik, jól vannak

Flóra, Jázmin, Boglárka és Pistike is jól vannak, egészségesek és örültek életük első „nyuszijának”. – mondta a Storynak az édesanyjuk, Boda Beáta.

Halálos betegséget hazudott egy lájkvadász oldal a debreceni négyes ikrekről. Húsvét hétfő este vették észre a Boda-babák szülei, hogy valami nagy baj lehet, mert sorra együttérző üzeneteket kaptak. Kiderült, hogy egy hitelesnek tűnő, ám álhíreket terjesztő oldal írta, az orvosokat is sokkolta a hír, ezért imádkozzanak az olvasók a másfél éves kicsikért.

A kamuoldal szerint a babákat szüleik a szokásos vizsgálatra vitték, ahol SMA 1 – es típusú genetikailag örökletes izomsorvadást diagnosztizáltak, és a hároméves kort sem érik meg, ha nem sikerül orvosolni a betegséget. A portál szerint az orvosok tanácstalanok, de látnak még esélyt arra, hogy a tragédia elkerülhető legyen. A következő vizsgálat május végén várható a portál szerint, ha ott nem születik jó eredmény, a babák egy berlini klinikára kerülnek.

Boda Beáta elmondta, hogy azonnal ügyvédhez fordulnak, és egyben kérte a segítségünket, hogy állítsuk meg a rémhír terjedését.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom