A Gyöngyöspatai közösség meghívta Orbán Viktort uzsonnázni

Gyöngyöspata Roma Nemzetiségi Önkormányzat sajtóközleményben invitálta meg a miniszterelnököt, egy nyílt, baráti hangvételű, őszinte beszélgetésre.

“S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y
Gyöngyöspata, 2020. január 29.

2020. február 1-jén 14 órakor a roma gasztronómiai hagyományoknak megfelelő szerény vendéglátással készül Gyöngyöspata Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata, amelyre meghívja a helyi roma közösséget, valamint többek között Orbán Viktor miniszerelnököt és Hevér Lászlóné polgármestert is.

Az esemény célja, hogy egy nyílt, baráti hangvételű, őszinte beszélgetést folytathassunk a miniszterelnökkel és más, az ügyünkben megszólalókkal Eddig csak a TV képernyőjén keresztül üzengettek nekünk, most pedig levelezgetni szeretnének velünk.

Mi megtesszük az első lépést.

Kérjük a sajtót, hogy tartsa tiszteletben döntésünket, miszerint az esemény nem sajtónyilvános.

Üdvözlettel:

Csemer Géza
elnök”

Orban Viktor szombaton Portugáliában a Kohézió Barátai csoport kormányfői szintű tanácskozásán vesz részt – válaszolta a miniszterelnök sajtófőnöke.
Így Orbán Viktor nem tud részt venni a rendezvényen.

Természetesen a Gyöngyöspataiak válaszoltak a kormányfő elutasító üzenetére.
“Sajnálattal értesültünk, hogy miniszterelnök nem tud eljönni a meghívásunkra, de biztos vagyok abban, hogy a többi meghívott majd elmeséli neki, milyen volt a patai romáknál.

Csemer Géza
elnök”

Forrás Facebook Facebook

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom