A miniszterelnöknél jártak a honatyák

Orbán Viktor miniszterelnöknél jártak személyes elbeszélgetésen Tasó László, Pósán László, Vitányi István és Kósa Lajos is.

Pósán László nem kötötte a választói orrára, hogy miről beszélgettek a kormányfővel a karmelita kolostorban, csak egy fotót osztott meg, de Kósa Lajos is csak annyit közölt, hogy 

Debrecent érintő kérdésekről és a jövőbeli feladatokról egyeztettünk. Sok a tennivaló, sok a lehetőség!

Vitányi István már sokkal jobban megnyílt a Cívishírnek:

“Az országos politika mellett szóba kerültek a Hajdú 4-es választókerületet érintő kérdések is, főként a további fejlesztésekről egyeztettünk. A kötetlen, jó hangulatú megbeszélésen jutott egy kis idő a közös szenvedélyekről, az ultiról is beszélgetni; ezúton is köszönöm a Miniszterelnök Úr ajándékát, mely egy általa dedikált, bontatlan kártyacsomag volt.
Többek mellett a vidékfejlesztési folyamat új elemeiről, a dinamizálásáról és új felzárkóztatási programokról is szót váltottunk. A térség lakóinak rövidesen jó hírekkel szolgálhatunk!”

Forrás Civishír

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Elfogad Elolvasom